Sponsorkroner trods dalende fremmøde

Hanstholm IF skaffede over 17.000 kr. fra sponsorer ved byfest

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HANSTHOLM:”30 sekunder til start. Er I klar?”

”Så er det med at træde til!” ”Go!”

Med de ord sætter arrangør Karina Amtoft lørdag formiddag Hanstholm Idrætsforenings cykelsponsorløb, Tour De Hanstholm, i gang for femte år i træk.

17 cyklister i alle aldre træder så hurtigt de kan i pedalerne. Det gælder om at nå flest runder på de 60 minutter, løbet varer.

De mindste ryttere stiller til start foran hallens hovedindgang, i håb om at kunne nå flest omgange på den 800 meter lange rute rundt om hallen.

Den 2,6 km lange rute for de ældre cyklister starter derimod på Kystvejen, efterfulgt af Christian Hansens vej, Molevej og til sidst fyrvej.

Anden og sidste dag af byfesten i Hanstholm er i gang.

Overskuddet fra løbet går, ligesom de øvrige arrangementer i løbet af Hanstholm Byfest, ubeskåret til idrætsforeningen, fortæller Agnethe Foldager, der er medlem af idrætsforeningens aktivitetsudvalg.

- Vi plejer at kunne tjene mellem 30.000 og 50.000 kroner, når man lægger alle weekendens aktiviteter sammen, forklarer Agnethe Foldager.

I år har det dog været svært at trække folk til Tour de Hanstholm, der dog gav idrætsforeningen 17.322 kroner i sponsorkroner.

- De første år var der rigtig mange med, men fremmødet ved løbet har desværre været dalende de sidste par år, forklarer Karina Amtoft.

Lisa Harbo og Dorthe Guldhammer kører sammen i løbet på en dobbeltsidet sofacykel. De har fået flere sponsorere i år.

Lisa Harbo griner og peger på en af konkurrenterne.

- Det er snyd! De kommer jo med racercykler, udbryder hun.

- Så er det godt, vi har så mange faste sponsorbeløb. Så får vi tjent nogle penge ind alligevel, griner Dorthe Guldhammer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.