Sponsorrådgiver: Anfører Kjær i bagholdsangreb på DBU

Simon Kjær har udført et direkte bagholdsangreb på DBU, siger sponsorrådgiver Keld Strudahl til Ekstra Bladet.

Simon Kjær får hård kritik for sin sponsoraftale med Nordic Bet. Foto: Norde Ernst Van/Ritzau Scanpix

Simon Kjær får hård kritik for sin sponsoraftale med Nordic Bet. Foto: Norde Ernst Van/Ritzau Scanpix

Dårlig rådgivning, manglende forståelse og penneføring af Spillerforeningens direktør, Mads Øland.

Således opridser sponsorrådgiver Keld Strudahl konflikten mellem landsholdsspillerne/Spillerforeningen og Dansk Boldspil-Union (DBU).

Konflikten handler blandt andet om kommercielle rettigheder, og Keld Strudahl ser landsholdsanfører Simon Kjærs sponsoraftale med Nordic Bet som et bagholdsangreb på DBU.

- Simon Kjær har udført et direkte bagholdsangreb på DBU's aftale med Danske Spil. Det er imod reglerne, og det ved han godt, siger Strudahl til Ekstra Bladet.

- Hvis han havde haft Nordic Bet som personlig sponsor i ti år, var det noget andet, men han lavede den aftale lige før VM, så det kan ikke være sket i god tro.

- Jeg tror, han er dårligt rådgivet.

Keld Strudahl var i 20 år sponsoransvarlig for Carlsbergs engagementer med det danske og det engelske fodboldlandshold samt FC København og Liverpool FC.

Han ser fejl på begge sider i konflikten, men de største fejl ligger på spillersiden. I forhold til de kommercielle aftaler er spillerne trådt helt ved siden af, mener han.

Han forklarer, at sponsorværdien eroderer, fordi DBU ikke kan sælge den vare, de har tænkt sig, mens de eksisterende sponsorer er utilfredse.

- Pilen peger på Mads Øland, siger Keld Strudahl.

- Tidligere landshold har kunnet løse problemerne i direkte dialog med DBU, men jeg ser hans klare håndaftryk på de meldinger, som for eksempel Christian Eriksen kommer ud med, siger han.

Keld Strudahl vurderer, at løsningen ville være meget mere lige for, hvis spillerne sad ved forhandlingsbordet uden Spillerforeningen.

- Spillerne har ikke forstået det her, siger han til Ekstra Bladet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.