Aalborg

Sport på havnen

Nye sportsgrene som Crossfit og Stand Up Paddling er på programmet, når Aalborg Sportshøjskole inviterer til Sport på havnen

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

I CrossFit dyster holdene i udholdenhed og styrke.

AALBORG:Der er basis for at bruge nogle nye sportsgrene under konkurrenceformer, når der er Sport på havnen den 30. april.

Der skal konkurreres i Crossfit og Stand Up Paddling (SUP), og der er plads til alle, der har lyst til at udfordre sig selv.

- Sport på havnen henvender sig primært til aldersgruppen, der spænder fra Gymnasie- og Handelsskoleelever til andre korte og lange videregående uddannelser. Træk sporten ind i et anderledes univers Formålet med Sport på havnen skal ses i flere perspektiver. Eventen, som har til hensigt at foregå i ”anderledes” frie rammer, giver basis for at idræt og socialt samvær kan skabe sunde og kreative udfoldelsesmuligheder, som i sidste ende kan forstærke den oplevelsesbaserede og sociale dimension, lyder det fra Aalborg Sportshøjskole.

Eleverne fra Aalborg Sportshøjskole står for afviklingen af aktiviteterne, mens sponsorer og Aalborg Kommune har støttet godt op om arrangementet for at gøre det muligt at afholde en festlig idrætsdag for Aalborgs borgere.

Man kan tilmelde sig via Aalborg Sportshøjskoles hjemmeside. Har man lyst til at kigge på, er det blot at møde op på havnen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.