AaB-chef: Spillet på banen besværliggør spillersalg

Sportschef i AaB mener, at klubbens nuværende spil på banen er med til at besværliggøre muligt salg af profil.

Iver Fossum i blåt rygtes væk fra AaB, men klubbens dårlige stime gør det svært at kræve mange penge for ham. <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

Iver Fossum i blåt rygtes væk fra AaB, men klubbens dårlige stime gør det svært at kræve mange penge for ham. Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Tre mål, et enkelt point på fire kampe og en placering næstsidst i Superligaen. Det er virkeligheden for AaB, der ellers har ambitioner om at spille med i toppen af dansk fodbold.

Mandag tabte holdet endnu engang, da nordjyderne var på besøg i Silkeborg og blev spillet ned under kunstgræsbanen i det midtjyske.

Og det er ikke kun på pointkontoen, at det betyder noget. Sportschefen i AaB, Inge André Olsen, fortæller nemlig efter kampen, at det kan være med til at besværliggøre et muligt salg af midtbaneprofilen Iver Fossum.

- Spiller holdet, som det har gjort de sidste par kampe, så bliver det svært. De andre klubber ser jo på kampene.

- Vi har både denne sommer og til vinter til at sælge. Det vil være at foretrække frem for et kontraktudløb. Men lige nu er der ikke noget nyt, siger Inge André Olsen.

Et muligt skifte til Lech Poznan er angiveligt allerede gået i vasken for Iver Fossum, der tidligere har fortalt, at tiden kunne være inde til nye udfordringer.

Han udelukker dog ikke helt, at han er at finde i AaB, når transfervinduet lukker, selv om han ikke mener, at holdets præstationer forringer hans mulighed for at komme videre.

- Man ved aldrig, hvad der sker i fodbold. Jeg har kontrakt med AaB indtil næste sommer, og det er det, jeg forholder mig til.

- Jeg tror ikke, at spillet på banen kommer til at betyde noget for et salg. I hver eneste kamp fokuserer jeg på at gøre det så godt, som jeg kan. Det er det, jeg tænker på.

I optakten til kampen mod Silkeborg mandag fortalte Inge André Olsen, at det ikke var udelukket, at klubben gik ud og hentede nye spillere, inden transfervinduet smækker i til september.

- Vi vil altid se, om vi kan optimere på noget. Det er naturligt, når man får en svær start.

- Men det er jo ikke sådan, at vi vinder i lotto og går ud og har bonanza på spillermarkedet og køber spillere med Bundesliga-kvalitet. De spillere, vi har, er gode nok til at kæmpe med, siger Inge André Olsen.

AaB skal i aktion igen søndag i en svær kamp, hvor holdet på hjemmebane tager imod FC Nordsjælland, der lige nu topper Superligaen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.