AaB dropper forsvarsspiller efter uacceptabel opførsel

Yahya Nadrani, der i november blev smidt af AaB's hold, har fået sin kontrakt med klubben ophævet.

Yahya Nadrani nåede at spille tre kampe for AaB. (Arkivfoto). <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Yahya Nadrani nåede at spille tre kampe for AaB. (Arkivfoto). Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Yahya Nadrani er fortid i AaB.

Den fransk-marokkanske forsvarsspiller havde ellers kontrakt med den nordjyske superligaklub frem til sommeren 2024, men den er parterne nu blevet enige om at ophæve.

Det skriver AaB på sin hjemmeside.

Spørger man Nadranis agent, Menno Groenweld, er historien dog en anden. Ifølge ham ville forsvarsspilleren gerne have fortsat i klubben.

- Yahya er selvfølgelig ikke enig i beslutningen, men der var ingen vej tilbage til sidst. Han fortryder selvfølgelig også, at han tog til AaB i første omgang, skriver Groenweld i en besked til bold.dk.

26-årige Nadrani blev i november smidt af AaB's førstehold, på grund af hvad klubben kaldte "uacceptabel opførsel" over for en holdkammerat.

Nordjyske erfarede dengang, at der var tale om en episode med Younes Bakiz. Ifølge avisens oplysninger havde der været lignende episoder tidligere med Nadrani.

- Vi ønsker Yahya held og lykke i sin videre færd, siger AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum på klubbens hjemmeside torsdag.

Nadrani stod uden kontrakt, da han i september skrev under på en toårig aftale med AaB. Nordjyderne hev ham ind, umiddelbart efter at stopperen Mathias Ross var blevet solgt til tyrkiske Galatasaray.

Tidligere har Nadrani spillet for Saint-Etiennes andethold og belgiske Seraing.

Han nåede at spille blot tre kampe for AaB.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.