AaB-emne er i Danmark for at underskrive lejeaftale

Martin Samuelsen fra Hull City kan blive manden, der skal lukke et af de offensive huller hos AaB

Martin Samuelsen i aktion for Hull i en FA Cup-kamp mod Stevenage i november 2020. Arkivfoto: Andy Rowland/Ritzau Scanpix <i>Ritzau Scanpix</i>

Martin Samuelsen i aktion for Hull i en FA Cup-kamp mod Stevenage i november 2020. Arkivfoto: Andy Rowland/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

FODBOLD:AaB leder efter offensiv forstærkning, og superligaklubben er en af topkandidaterne til at indgå en aftale med Hull City om at leje Martin Samuelsen for resten af sæsonen.

Den engelske klub, der spiller med i toppen af den tredjebedste engelske række, Division One, har på klubbens Twitter-profil bekræftet, at spilleren er taget til Danmark for at få de sidste detaljer på plads med en unavngiven klub.

Den 23-årige nordmand har primært spillet kant eller offensiv midtbanespiller i sin karriere, og han er formentlig udset til at lukke hullet efter Lucas Andersen, som ikke bliver spilleklar lige foreløbig.

- Vi kender både spilleren og hans agent rigtig godt, og det er en talentfuld spiller, som vil passe godt ind i de fleste klubber i Skandinavien, men vi må se, hvad tiden bringer, sagde AaB-sportschef Inge André Olsen forleden til NORDJYSKE.

Hans barndomsklub Haugesund var også i spil til at låne Martin Samuelsen - som de gjorde i 2019 i 28 kampe - men denne gang ser nordmændene altså ud til at trække sorteper.

Allerede som 15-årig skiftede spilleren til Manchester Citys ungdomsafdeling, og i 2015 skrev han en femårig aftale med Premier League-klubben West Ham. Han fik dog kun to kampe for "The Hammers", der siden valgte at udleje nordmanden til en lang række mindre klubber.

I januar 2020 skiftede Martin Samuelsen til Hull City i den næstbedste engelske række, hvor han siden har kæmpet med at få fast spilletid. Efter et halvt år var han med til at rykke ned i League One, hvor klubben aktuelt indtager andenpladsen. Det er i alt blevet til 18 førsteholdskampe - primært som indskifter - og to scoringer fra nordmandens fødder i Hulls sort-orange trøje.

Den 189 cm høje offensiv-spiller er noteret for tre A-landskampe og 36 ungdomslandskampe for Norge. Hans kontrakt med Hull løber frem til sommeren 2022.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Kørte ligdelene ud i Dronninglund Storskov
Luk