AaB

AaB er forstærket til Randers-kamp

AaB-træner Martí Cifuentes har fået et kort mere på hånden til søndagens kamp

AaB-træner Martí Cifuentes melder Kasper Kusk klar til søndagens kamp mod Randers. Arkivfoto: Bente Poder

AaB-træner Martí Cifuentes melder Kasper Kusk klar til søndagens kamp mod Randers. Arkivfoto: Bente Poder

FODBOLD:AaB-træner Martí Cifuentes får en offensiv valgmulighed yderligere, når nordjyderne søndag gæster Randers FC i 3F Superligaen.

Kasper Kusk, der på grund af en nakkeskade er gået glip af de to sejre over AGF og Vejle, er klar igen.

- Han har haft en god følelse hele ugen, og vi har faktisk været positive siden starten af ugen, så han er klar, siger Martí Cifuentes.

AaB må fortsat undvære langtidsskadede Lucas Andersen samt spanske Rufo, men derudover er AaB-truppen nu fri for skader.

AaB's trup mod Randers FC

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander og 35 Marcus Hannesbo.

Søndagens modstandere fra Randers har fået en forrygende sæsonstart med 13 point i sæsonens første 5 kampe. Kronjyderne har dog torsdagens Europa League-kvalifikationskamp mod Galatasaray i benene.

- Det er rigtigt, at de spillede en hård og svær kamp i torsdags, men en del af deres DNA er, at de altid er i stand til at være konkurrencedygtige, så jeg vil blive overrasket, hvis de ikke også er på 100 procent i morgen.

- Jeg forventer heller ikke en masse ændringer på deres hold, for det er et hold, der altid er i stand til at spille til grænsen af deres ydeevne. Det er derfor, de er gode, og jeg forventer en rigtig svær kamp. Jeg tror ikke, at det bliver en faktor, at de spillede i torsdags, siger Martí Cifuentes.

For AaB handler søndagens kamp om at bygge videre på takterne fra første halvleg af mandagens kamp mod Vejle, hvor nordjyderne dominerede stort og havde chancer til langt flere mål end det ene, det blev til.

- Vores mål er at gøre det endnu bedre. Som vi har talt om mange gange, jagter vi en kontinuitet over 90 minutter. Det var en god første halvleg, men jeg kan også finde stor værdi i måden, vi håndterede anden halvleg på. Selv om vi ikke havde bolden så meget som i første halvleg, kontrollerede vi kampen og indkasserede ikke mange chancer, mens vi selv skabte en del.

- Men vores mål er altid at gøre det bedre, og det er ingen undtagelse i morgen, siger Martí Cifuentes.

Hold dig opdateret om AaB – Tilmeld dig vores nyhedsbrev om AaB lige her

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.