AaB fik hjælpende fod af OB

Det var med hiv og sving, at OB sikrede sig en 2-1-sejr over AC Horsens, som ellers var foran undervejs 

OB hev tre point i land med hiv og sving. <i>Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

OB hev tre point i land med hiv og sving. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

ODENSE:Der var med garanti mange AaB-fans, som fik nervøse trækninger i ansigtet, da Magnus Jensen bragte AC Horsens foran 1-0 i fredagens for AaB så vigtige kamp mellem OB og de direkte nedrykningskonkurrenter. 

Situationen var inden kampen den, at AaB og AC Horsens ligger side om side i tabellen, og kun et bedre målregnskab gør, at AaB ligger foran i tabellen. Det gør nordjyderne stadig, fordi OB fik vendt kampen til fynsk fordel. Der var ellers rigeligt med chancer til AC Horsens, og i tillægstiden fik den tidligere AaB-angriber Anders K. Jakobsen en gigantisk mulighed for at udligne, men den forspildte han.

Det var den tidligere Hobro-spiller Emmanuel Sabbi, der gjorde det onde ved Horsens. Med to scoringer har han med garanti sikret sig fri bar, hvis han dukker op til karneval i Aalborg. 

Først udlignede han på straffe, og siden var han også mand for at score til 2-1. Resultatet betyder, at AaB i realiteten kan sikre sig en ny sæson i Superligaen, hvis man formår at besejre Lyngby i mandagens udekamp. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.