AaB forlænger med landsholdsanfører

Stortalent binder sig til AaB frem til 2021

Søren Olsson
Anders Bærtelsen i aktion, da han debuterede for AaB på udebane mod FC Midtjylland. Arkivfoto: Henrik Louis
AaB 11. januar 2019 16:46

FODBOLD: Den stærkt talentfulde forsvarsspiller Anders Bærtelsen bliver i AaB frem til sommeren 2021, efter den 18-årige spiller fredag satte sit navn på en ny kontrakt med den nordjyske superligaklub.

Anders Bærtelsen kom til AaB som U12-spiller fra Støvring IF, og allerede som 17-årig fik han sin debut for AaB, da holdet mødte FC Midtjylland på udebane.

I sidste sæson var han med til at vinde DM-sølv med AaB i U19-Ligaen, hvor han er anfører på holdet, ligesom han også er anfører på det danske U19-landshold.

- Anders Bærtelsen er en dygtig spillende midterforsvarer med en god fod og et godt overblik, og det er særdeles glædeligt, at vi nu også har ham sikret på en kontrakt, der gælder ind i hans seniorkarriere. Potentialet hos Anders er stort, og han skal da også deltage på vores kommende træningslejr i Tyrkiet sammen med Lukas Klitten, Oliver Klitten og Mikkel Kaufmann, der også stadig er U/19-spillere, siger sportsdirektør Allan Gaarde til aabsport.dk.

AaB har i de kommende dage hele seks mand med U/19-landsholdet på Cypern. Udover anfører Anders Bærtelsen gælder det Mathias Ross, Lukas Klitten, Oliver Klitten, Mikkel Kaufmann og Jeppe Pedersen.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...