AaB

AaB mangler trio mod Midtjylland, men guldfavoritterne er også ramt

Begge superligahold har den altoverskyggende profil i karantæne til søndagens start på mesterskabsspillet i Aalborg

Foto: Peter Broen

Foto: Peter Broen

FODBOLD:AaB må se bort fra tre spillere, når superligaholdet søndag indleder medaljespillet med en hjemmekamp mod FC Midtjyllands guldfavoritter.

Anfører Lucas Andersen har karantæne, men ville under alle omstændigheder ikke have spillet fra start, da han fortsat skal doseres efter en lang skadespause. Gæsterne må i øvrigt også undvære en af deres bedste spillere, da brasilianske Evander ligeledes sidder i skammekrogen.

AaB's to sidste afbud kommer fra Frederik Børsting og Rasmus Thelander, der er på skadeslisten.

Sidstnævnte brugte lørdagens træning på Aalborg Portland Park på at løbe rundt om banen, og det lysner snart for forsvarsspilleren, der har været fodskadet siden 8. maj.

Kasper Pedersen har fundet sin udkårne. Arkivfoto: Lars Pauli

Kasper Pedersen har fundet sin udkårne. Arkivfoto: Lars Pauli

- Efter planen skal Thelander begynde at træne med fra på mandag, og det passer nogenlunde med den genoptræningsplan, der blev lagt fra starten, fortæller AaB-træner Jacob Friis.

Forsvarsspilleren Kasper Pedersen gennemførte i øvrigt ikke hele den afsluttende træning lørdag, men han var alligevel i stand til at spurte ud af stadion. Forklaringen er, at han senere lørdag skal giftes.

- Det er længe siden, han har spurgt pænt og fået lov til at gå før tid, så det er helt efter bogen, understreger Jacob Friis, der gav Kasper Pedersen et lykønskningskram med på vejen.

AaB møder FC Midtjylland søndag kl. 14.00 på Aalborg Portland Park. Kampen vises på TV3 Sport og kan desuden følges via livebloggen her på nordjyske.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.