AaB

AaB-talent fik kort forlængelse, men fremtiden er uvis

Søren Tengsted spiller sæsonen færdig i AaB, men det er et åbent spørgsmål, hvad der skal ske efter det

Søren Tengstedt har lavet en kortvarig kontraktforlængelse med AaB, men det er usikkert, hvor han spiller i næste sæson. Foto: Kim Dahl Hansen

Søren Tengstedt har lavet en kortvarig kontraktforlængelse med AaB, men det er usikkert, hvor han spiller i næste sæson. Foto: Kim Dahl Hansen

FODBOLD:Coronakrisen har forskubbet fodboldsæsonen, og det har gjort det nødvendigt for superligaklubberne at lave korte kontraktforlængelser med de spillere, der oprindeligt havde kontraktudløb 30. juni.

Hos AaB var det blandt andet tilfældet hos den unge offensivspiller Søren Tengstedt, men han har nu ligesom Patrick Kristensen, Jores Okore og Aramis Kouzine forlænget sin aftale frem til udgangen af juli.

- Det var naturligt at spille sæsonen ud her. Andet ville ikke rigtig give mening, siger Søren Tengstedt.

Det 19-årige talent er til gengæld usikker på, om det så også bliver til en længerevarende kontraktforlængelse, så han også i næste sæson er AaB-spiller.

- Der er dialog med AaB, men der er ikke noget, der er besluttet endnu, så jeg ved ikke, hvad der sker. Selvfølgelig vil jeg gerne blive, men som sagt ved jeg ikke, om det kommer til at ske, siger Søren Tengstedt.

Fire korte indhop er alt, hvad det er blevet til for Søren Tengstedt i denne superligasæon, hvor han ellers er blevet udtaget til U21-landsholdet.

- Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan bidrage med nogle indhop og noget mere spilletid i resten af sæsonen, men nu må vi se, siger Søren Tengstedt, der fik de første 45 minutter på banen i fredagens testkamp mod FC Midtjylland.

Her fik han dog ikke nødvendigvis overbevist cheftræner Jacob Friis om, at han er klar til en større rolle på AaB-holdet.

- Det gik ikke specielt godt. Jeg var ikke så meget på bolden, og der var ikke så meget, der lykkedes. Jeg gjorde dog, hvad jeg kunne for at arbejde hårdt, som man skal, når tingene ikke lykkes, siger Søren Tengstedt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.