AaB

AaB-topscorer er i bedring: Håber på comeback mod Hobro

Mikkel Kaufmann mærker ikke længere til sin knæskade

Mikkel Kaufmann nærmer sig comeback efter sin knæskade. Arkivfoto: Torben Hansen

Mikkel Kaufmann nærmer sig comeback efter sin knæskade. Arkivfoto: Torben Hansen

FODBOLD:Det var uden hjælp fra Mikkel Kaufmann, at AaB i søndags slog AC Horsens med 4-0 i 3F Superligaen og i onsdags også avancerede til kvartfinalerne i Sydbank Pokalen med en 3-0-sejr over HB Køge, men topscoreren kan være tilbage på AaB-holdet, når det søndag gælder det nordjyske lokalopgør mod Hobro.

Mikkel Kaufmann melder således om klar bedring med den knæskade, han pådrog sig for små 14 dage siden i en U19-landskamp.

- Det går godt. Jeg blev testet i tirsdags, og der var ikke nogle smerter i knæet. Jeg kunne løbe og sparke uden problemer, så det var meget positivt, siger Mikkel Kaufmann.

Fredag venter et lægetjek, der kommer til at afgøre, om angriberen igen kan træne sammen med holdkammeraterne.

- Det lægetjek bliver afgørende, men den test i tirsdags gør, at jeg har en god fornemmelse. Jeg mærker ikke noget til skaden længere, siger Mikkel Kaufmann.

Går det efter planen, regner han med at være tilbage på træningsbanen tids nok til at kunne tilspille sig en plads i cheftræner Jacob Friis’ trup til søndagens hjemmekamp mod Hobro.

- Ja, det tror og håber jeg på. Jeg ved ikke, hvor meget jeg så må spille i den kamp, men jeg håber på at komme med, siger Mikkel Kaufmann.

Søndagens opgør mellem AaB og Hobro spilles på Aalborg Portland Park, hvor der er startfløjt klokken 18.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.