AaB

AaB-træner kigger frem mod overkommeligt program: - Der er ingen undskyldninger nu

Martí Cifuentes erkender, at superligaholdet skal til at præstere efter en lunken start på foråret

Foto: Henrik Bo

Foto: Henrik Bo

FODBOLD:Med fredagens nederlag til FC Midtjylland har AaB kun hentet to point i cheftræner Martí Cifuentes' første fire kampe i spidsen for holdet.

Det skal især ses i lyset af, at tre ud af fire kampe har været mod dominerende tophold i Superligaen. FC Midtjylland, FC København og Brøndby har nemlig været på programmet i februar foruden opgøret mod Randers.

- Vi vidste, at vi skulle starte mod de bedste hold i tabellen. Det var en udfordring, men det motiverede også os at se, hvordan vi kunne klare os mod den slags hold, udtaler Cifuentes efter nederlaget til de danske mestre.

- Desværre var resultaterne ikke, som vi gerne ville have dem. Men når det kommer til præstationer, har vi haft nogle tætte kampe. Det er marginaler, der afgør fodboldkampe, og på det punkt skal vi være bedre. Vi skal sikre, at de marginaler er på vores side, tilføjer han.

I de tilbageværende superligakampe for nordjyderne i Superligaens grundspil venter FC Nordsjælland, AC Horsens, SønderjyskE, Vejle og OB. Dermed er der lagt op til mere overkommelige prøver for holdet i jagten på en plads i mesterskabsslutspillet.

- Der er ingen undskyldninger nu. Vi skal spille mod hold, der har lavere rangering i tabellen, og vi kan slå de hold. Jeg kan ikke sige, om vi kommer i top-seks, men der kan stadig hentes de point, som vi har brug for. Vi har en udfordring foran os, som vi burde kunne håndtere, siger Martí Cifuentes.

AaB har tre point op til SønderjyskE på sjettepladsen i Superligaen. Sønderjyderne har dog en kamp i baghånden, da de søndag møder AGF på udebane.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.