AaB uden styrmand i næste skæbnekamp

Superligaholdet bliver tvunget til at rokere om i forsvaret til mødet med Silkeborg på fredag

En hovedstødsduel i fredagens kamp i Herning blev ekstra dyr for AaB's Rasmus Thelander. <i>Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

En hovedstødsduel i fredagens kamp i Herning blev ekstra dyr for AaB's Rasmus Thelander. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AALBORG:AaB måtte fredag aften indkassere en sen scoring og nøjes med 1-1 i udekampen mod FC Midtjylland, og slutfasen af superligakampen blev også dyr på karantænefronten.

I det 78. minut satsede forsvarsstyrmanden Rasmus Thelander alt i en hovedstødsduel og nikkede direkte ind i baghovedet på midtjydernes Stefan Gartenmann. Det takserede dommer Jacob Karlsen til et gult kort i den strengeste kategori, og det sender AaB-spilleren én dag i skammekrogen.

Dermed er cheftræner Oscar Hiljemark tvunget til at se bort fra Rasmus Thelander, når aalborgenserne på fredag 21. april møder Silkeborg på udebane i endnu en skæbnekamp i nedrykningsspillet.

Til den kamp kan AaB til gengæld atter råde over Jakob Ahlmann, der havde karantæne fredag mod FC Midtjylland. Det giver mulighed for at skubbe Daniel Granli ind i midterforsvaret som afløser for Thelander.

Der resterer for AaB's vedkommende syv kampe i denne sæson, og i skrivende stund er holdet syv point efter AC Horsens på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.