Aalborg Pirates

Aalborg eller ingenting for ishockeylegende

Ronny Larsen er ved at være ovenpå igen efter sit livs sværeste kamp og håber også i de kommende mange år at holde Aalborg Pirates i toppen af dansk ishockey. Det fortæller han i podcasten Arena

Ronny Larsen er trukket i arbejdshandskerne hos Aalborg Pirates og jonglerer med rollen som sportschef og assisterende træner. Foto: Peter Broen.

Ronny Larsen er trukket i arbejdshandskerne hos Aalborg Pirates og jonglerer med rollen som sportschef og assisterende træner. Foto: Peter Broen.

ISHOCKEY:Ronny Larsen har i de seneste årtier været et kendt ansigt i den nordjyske og danske ishockeyverden.

Både som stor profil på isen og i de seneste år som sportschef og assistenttræner for Aalborg Pirates. Her fik hans virke i starten af året et ufrivilligt stop, da han blev ramt af en blodprop i hjernen. Ronny Larsen er efter eget udsagn ved at være tilbage på fordums styrke, og står det til ham, kommer han til at spille en rolle i Aalborg Pirates i de næste mange år, for der er ingen planer om at prøve lykken hos en anden arbejdsgiver.

- Jeg har da tænkt tanken og fået en forespørgsel for et par år siden, men jeg er Aalborg-dreng når det kommer til stykket og har kone og to børn, der har en alder, som gør, at man ikke kan flytte fra det hele. Jeg var væk i otte år fra Aalborg som spiller, og da jeg kom hjem var det hjem, og det var for at blive her, siger Ronny Larsen i Podcasten Arena.

Her fortæller han blandt andet også om sit livs sværeste kamp, som er blevet kæmpet uden for isen i tiden efter blodproppen i hjernen, og om hvordan han tackler rollen som både sportschef og assistenttræner.

Vendsyssel Håndbolds direktør Jan Hansen er også med i Arena. Han fortæller blandt andet om kampen for at komme i landets bedste række, hvordan han skaffede en fast hjemmebane til klubben, og om tiden som ejer af Aalborg DH.

Arena kan hentes og høres der, hvor du normalt finder dine podcasts for eksempel Apple podcasts, SoundCloud, Podimo mv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.