Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold dummede sig mod bundhold

De forsvarende mestre satte point til i Lemvig

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold har nærmest været ustoppelige i den danske liga i denne sæson, men onsdag led de forsvarende mestre og pokalvindere et højst overraskende pointtab.

På udebane blev det blot 22-22 mod nedrykningstruede Lemvig-Thyborøn.

Aalborg Håndbold, der var uden Omar Ingi Magnusson få dage, efter at islændingen ellers havde gjort comeback over på en langvarig skadespause, kom skidt fra start i Lemvig.

Hjemmeholdet var i teten i store dele af første halvleg, og den hidtil største føring blev skabt efter 19 minutter, hvor Rasmus Porup gjorde det til 9-6 for hjemmeholdet. Det blev også 10-7, men så tog Aalborg-træner Stefan Madsen en timeout.

Stille og roligt fik hans spillere arbejdet sig tilbage i kampen herefter, og med lidt mere end et minut igen af første halvleg kom gæsterne på omgangshøjde, da Sebastian Barthold gjorde det til 11-11.

I de døende sekunder af første halvleg fik Aalborg Håndbold også muligheden for at komme foran, men Henrik Møllgaard sendte sit forsøg forbi mål, og derfor var det helt lige efter første halvleg.

Aalborg Håndbold kom til gengæld godt fra land i anden halvleg. Efter et lille halvt minut sørgede Mishels Liaba med sin 12-11-scoring for aftenens første Aalborg-føring, og seks minutter inde i anden halvleg var den føring udbygget til 15-12.

Troede man dermed, at de forsvarende danske mestre endegyldigt havde sat sig på opgøret, tog man dog fejl. Lemvig-Thyborøn scorede tre mål i træk, og så stod det pludseligt 15-15.

Derfra fulgtes de to hold pænt ad resten af kampen, men et lille minut før tid fik Aalborg dog en gylden mulighed for at afgøre kampen.

Ved stillingen 22-21 i gæsternes favør blev bolden dog tabt, og dermed fik Lemvig-Thyborøn chancen for at snuppe det ene point.

Og den mulighed lod Nicolai Pugholm Hvid ikke gå forbi. Fem sekunder før tid scorede han til 22-22, og dermed var et højst overraskende pointtab en realitet for Aalborg Håndbold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.