Aalborg Håndbold

Se billederne: Aalborg Håndbold fik en lussing i den første test

Aalborg Håndbold tabte klart til Skanderborg Håndbold i en testkamp i Jutlander Bank Arena

Nyindkøbte Nikolaj Læsø scorede fire gange for Aalborg Håndbold i nederlaget til Skanderborg. Foto: Martin Damgård

Nyindkøbte Nikolaj Læsø scorede fire gange for Aalborg Håndbold i nederlaget til Skanderborg. Foto: Martin Damgård

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold løb ind i et klart nederlag, da der mandag aften for første gang i næsten et halvt år var håndbold på de danske mestres hjemmebane, Jutlander Bank Arena.

I den første officielle testkamp forud for den kommende sæson tabte Aalborg Håndbold således med 20-27 til ligakollegaerne fra Skanderborg Håndbold.

Aalborg Håndbold stillede op uden Sebastian Henneberg og Andreas Holst, men til gengæld var kampen mod Skanderborg første lejlighed til at se nytilkomne Simon Gade, Nikolaj Læsø, Felix Claar, Lukas Sandell og Jonas Samuelsson an i en kamp i Jutlander Bank Arena.

De aktuelle coronarestriktioner betød, at Aalborg Håndbold maksimalt måtte lukke 500 ind til kampen, men de tilskuere, der havde fået adgang, kunne se Nikolaj Læsø slippe bedst fra de første minutter i den uofficielle hjemmebanedebut.

Den tidligere ligatopscorer scorede tre gange i første halvleg, hvor han som Simon Gade havde fået chancen fra start, men målmanden fik ikke fat i det store og blev undervejs i første halvleg erstattet af Mikael Aggefors.

Der var generelt livlig trafik på Aalborg-holdet i de første 30 minutter, hvor også Felix Claar, Lukas Sandell og Jonas Samuelsson blev sendt på banen. Ingen af dem gjorde dog en markant forskel i en meget lige første halvleg, der endte 13-13.

Fra anden halvlegs start var Simon Gade tilbage i målet, og han diskede op med flere fine redninger, uden at det dog ændrede det store i kampens udvikling.

Det var fortsat helt lige, men godt og vel midtvejs i halvlegen slog Skanderborg det første lille hul. Både Lukas Sandell og Magnus Saugstrup var for uskarpe i sine afslutninger, og det udnyttede gæsterne til at tage en 22-19-føring 10 minutter før tid.

Med godt syv minutter igen blev den føring udbygget til 24-19, og dermed var kampen reelt afgjort. I slutfasen ramlede det hele i stedet for Aalborg Håndbold, mens Skanderborg bare kørte en meget overbevisende sejr hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.