Aalborg Håndbold fik et lille GOG i nødden, men ryster ikke på hånden før gysere

Onsdag venter braget i Flensburg, og siden en drabelig semifinaleduel med de fynske ærkerivaler

Aalborg-spillerne skal hurtigt pakke søndagens slutspilsskuffelse væk. Foto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Aalborg-spillerne skal hurtigt pakke søndagens slutspilsskuffelse væk. Foto: Kim Dahl Hansen Foto: Kim Dahl Hansen

HÅNDBOLD:Det bliver grundspilsvinderne fra GOG, der venter Aalborg Håndbold i DM-semifinalerne, der skydes i gang 2. pinsedag på Fyn. Det bliver konsekvensen af søndagens slutspilsnederlag til TTH Holstebro.

Selvom der er ærgrelse at spore, er den videre vej mod DM-guldet ikke er noget, der får aalborgenserne til at ligge søvnløse.

- Vores mål er ubetinget at vinde guld, og om vi skal slå GOG i en semifinale eller i finalen, er sådan set ét fedt. Vi kommer nok ikke udenom at møde dem alligevel, siger fløjspilleren Buster Juul.

Konsekvensen af søndagens nederlag bliver desuden, at Aalborg skal til Gudme, hvis det bliver nødvendigt med en tredje og afgørende DM-semifinale.

- Vi gjorde alt, hvad vi kunne, for at slå Holstebro, og vi skal give hinanden lov til at være skuffede. Men jeg kender også den her gruppe spillere så godt, at de nok hurtigt skal flytte fokus mod, at vi stadig selv kan afgøre tingene i DM-slutspillet - samt at vi står med en så stor en mulighed, som vi gør på onsdag i Champions League, siger cheftræner Stefan Madsen,

I forhold til onsdagens returkamp i Tyskland, hvor Aalborg tager en femmåls-føring med over grænsen, er det begrænset, hvad holdet kan bruge søndagens slutspilskamp til.

- Forsvarsmæssigt skal vi nok bare glemme det meste af Holstebro-kampen, men vi kan da tage farten i angrebsspillet med. Vi er i en bedre form end de fleste andre hold, og Flensburg har heller ikke den bredeste trup lige nu, så vi skal fortsætte med at løbe dernede, siger Buster Juul.

Det er onsdag kl. 20.45, at returkampen i Champions League skydes i gang i Flensburg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
23-årig skyldig i at have dræbt 27-årig efter bytur - kammerat frifundet
Luk