Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold klædt helt af i Paris

Det var på papiret en topkamp i Champions League, men efter 20 minutter plantede franskmændene de danske mestre på Gare du Nord

Foto: Christophe Petit Tesson/EPA/Ritzau Scanpix

Foto: Christophe Petit Tesson/EPA/Ritzau Scanpix

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold kunne ikke stille noget op, da de lørdag spillede topkamp på udebane mod Paris SG i Champions League. Mikkel Hansen, Sander Sagosen og kompagni viste klassen og vandt 37-24.

Aalborg Håndbold fulgte ellers med de franske favoritter i kampens første 20 minutter, hvor Janus Smarason dirigerede angrebet, mens forsvaret stod solidt. Men filmen knækkede frem mod pausen.

Tekniske fejl, udvisninger og et brændt straffekast faldt som perler på en snor, og så satte PSG turboen til. Mikkel Hansen kom ind og drev den franske offensiv, og så kunne hjemmeholdet gå til pausen med en så komfortabel føring som 18-11.

Arkivfoto: René Schütze/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: René Schütze/Ritzau Scanpix

Hvis der i aalborgensernes lejr eksisterede et håb om at lave et comeback i anden halvleg, så forsvandt det hurtigt. PSG kom ud som lyn og torden, og de danske mestre lavede fortsat alt for mange fejl, ligesom de havde store problemer med at passere Rodrigo Rodal i målet.

Føringen blev udbygget til 24-13 på bare ni minutter, og den peakede ved 28-14. Derfra byttede holdene ellers bare mål i det sidste kvarter frem mod slutfløjtet. Franskmændene havde opnået, det de ville, og gæsterne havde ikke noget slutspurt i sig.

Resultatet betyder, at Paris nu har 10 point for seks kampe på puljens andenplads, mens Aalborg Håndbold på tredjepladsen bliver stående på otte point for det samme antal opgør.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst