Aalborg Håndbold

Skadet anfører skal opereres: Håber det bedste - frygter det værste

Har brækket knogle i hånden og opereres mandag

René Antonsen fra Aalborg Håndbold er skadet. Arkivfoto: Lars Pauli

René Antonsen fra Aalborg Håndbold er skadet. Arkivfoto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:Anfører René Antonsen fra Aalborg Håndbold er skadet.

Han måtte udgå i slutfasen af søndagens kamp mod Århus Håndbold på grund af skaden, og efterfølgende undersøgelser har vist, at han har brækket en knogle i hånden.

Anføreren for Aalborg Håndbold skal gennemgå en operation. Han forventes at være ude i mindst seks uger. Afhængig af operationens omfang kan skadepausen risikere at blive endnu længere, oplyser Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse .

Med til at sikre ligasejr

Søndag blev blev han udtaget til de kommende EM-kvalifikationskampe for Danmark, derefter var han stærkt medvirkende til at sikre Aalborg Håndbold en vigtig ligasejr, inden han pådrog sig en skade i hånden.

- Det er et stort slag for os. René går altid forrest, og han har været inde i en rigtig god periode og var udset en stor rolle i de spændende opgaver, der venter os, med knock-out-kampe i EHF Champions League og slutspillet i HTH Herreligaen, siger direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold.

- Derudover er vi selvfølgelig også utroligt kede af det på Renés vegne. Han stod foran en stor chance med landsholdet den kommende uge, og det gør ondt at tænke på, at han nu går glip af den mulighed. Nu krydser vi fingre for, at operationen forløber gnidningsfrit, så vi kan få ham tilbage på banen til den afgørende del af sæsonen, tilføjer direktøren.

Opereres i Farsø mandag

René Antonsen fortæller til NORDJYSKE, at han skal opereres på sygehuset i Farsø mandag, og først senere ved han, hvor galt det er.

- Jeg håber, at jeg ikke er ude mere end fem-seks uger, men det er svært at sige på nuværende tidspunkt. Jeg håber det bedste og frygter det værste, siger han.

René Antonsen oplyser dog, at han vil være at finde i hallen, på sidelinjen, når holdet spiller.

- Jeg kommer stadig ud i hallen og er der for holdet, siger den skadede anfører.

Viceanfører Henrik Møllgaard overtager anfører-posten, mens René Antonsen er skadet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.