Aalborg Håndbold tabte knebent i sidste puljekamp

Nordjyderne tabte for anden gang i slutspillet til TTH Holstebro - og skal møde Bjerringbro-Silkeborg i semifinalen

Mikkel Færgemann Viken
Foto: Peter Broen
Aalborg Håndbold 15. maj 2019 20:35 - Opdateret 15. maj 2019 20:57

HÅNDBOLD: Aalborg Håndbold havde forud for opgøret sikret sig førstepladsen i slutspilspuljen, og dermed var de også sikret en plads i semifinalen. Omvendt havde TTH Holstebro alt at spille for, da de stadig kunne blive en del af de sidste fire hold. Det krævede, at Skjern dummede sig mod SønderjyskE, mens vestjyderne skulle slå Aalborg.

Det var derfor også et toptændt TTH Holstebro-mandskab fra kampens start, mens Aalborg Håndbold haltede efter. Derfor kunne Aalborg-spillerne efter syv minutter på haluret skimte en 2-6 føring til gæsterne, da Magnus Bramming passerede Kristian Säverås på et straffekast.

Værterne fik efterfølgende bedre fat, hvilket i høj grad skyldtes Kristian Säverås, som efter en skidt start fik spillet sig brandvarm. Derfor kunne Omar Ingi Magnusson score Aalborg Håndbolds femte mål i træk, uden TTH Holstebro var kommet på tavlen, og det betød at opgøret var vendt på hovedet.

Men henimod slutningen af første halvleg trak udeholdet endnu engang fra, da specielt en stærkt spillende Magnus Bramming udnyttede en stribe af tekniske fejl fra hjemmeholdet.

Det store tema for Aalborg Håndbold har på det seneste været, at de har været ramt af et hav af skader på især forsvaret. Derfor brugte cheftræner Stefan Madsen også kampen på at give værdifuld spilletid til Aleksander Selmar og Jonas Neve, som kan forvente at få en større rolle i slutspillet end forventet.

Aalborg Håndbold kom bedre ud efter pausen, men de havde svært ved lukke hullet til TTH Holstebro, som i store dele af anden halvleg fastholdt føringen på tre mål. Men godt halvvejs i halvlegen lykkedes det værterne at få kontakt, da Henrik Møllgaard med sit fjerde mål i kampen udlignede til 21-21.

Kort efter kunne Frederik Bech skyde Aalborg Håndbold foran 23-22, og derfra blev det en gyser mod afslutningen, hvor de to hold fulgtes ad. Men det var altså TTH Holstebro, som trak det længste strå, da Magnus Bramming med tre sekunder tilbage scorede til 27-28.

Det står klart, at Aalborg Håndbold skal møde Bjerringbro-Silkeborg i semifinalen, da de onsdag aften slog GOG med 28-29. Aalborgs førsteplads betyder, at de har hjemmebanefordelen i semifinalen, der skal afgøres over tre kampe.

Tema: Aalborg Håndbold

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...