Aalborg Pirates har cheftræneren på plads: Murray er moderne og hårdtarbejdende

Garth Murray overtog cheftrænerposten kort før slutspillet. Han får lov at fortsætte arbejdet i den kommende sæson

Garth Murray bliver hos Aalborg Pirates. Arkivfoto: Bent Bach
Aalborg Pirates 10. maj 2019 12:28 - Opdateret 10. maj 2019 15:09

ISHOCKEY: Aalborg Pirates har nu fået cheftræneren på plads til den kommende sæson.

Garth Murray fortsætter ved roret på piratskibet, som han overtog efter Jason Morgen kort før slutspillet i den netop overståede sæson. Det oplyser Aalborg Pirates i en pressemeddelelse.

Garth Murray har været tilknyttet Pirates i to sæsoner. Først som assistent for Brandon Reid i guldsæsonen 2017/2018. Han fortsatte i den rolle under Jason Morgan, inden amerikaneren blev fyret.

- Garth er en moderne træner, hårdtarbejdende og har et godt tag i spillerne. Han er stærk i sine budskaber, entusiastisk og med stor erfaring fra de største og bedste træningsmiljøer i verden. Som spiller, kom holdet altid først – og det mærker alle omkring ham med det samme, udtaler sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse.

Læs NORDJYSKEs portræt af Garth Murray fra 11. februar

Canadieren har en lang og flot karrierer i det nordamerikanske med 116 kampe i NHL og 473 AHL-kampe, hvor karriereren tæller hold, som New York Rangers, Montreal Canadians, Florida Panters og Phoenix Coyotes

Garth Murray har siden sin ankomst til Aalborg Pirates haft en rolle først som assistent sammen med Brandon Reid. Derefter som assistent til Jason Morgen samtidig med en rolle for amatørafdelingen i forhold til overgangen mellem 1. div/U20 og eliteholdet.

- Garth har hele tiden haft ambitioner om at blive head coach og har ydmygt arbejdet og uddannet sig siden ankomsten for godt to år siden til Aalborg Pirates. Garth er enormt vellidt hos spilleren – både hos de unge og de veletablerede spillere. De ser op til ham og der er stor respekt omkring hans strategier og tilgang til arbejdet. Ingen tvivl om, at spillernes opbakning til Garth også har spillet en stor rolle i ansættelsen af Garth Murray, udtaler adm. direktør Thomas Bjuring.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...