Aalborg Pirates smed tremåls-føring væk mod Rungsted

Aalborgenserne tog lørdag aften den sjette sejr på stribe i Metal Ligaen i ishockey, men de måtte helt unødvendigt tage overtiden i brug

Oscar Drugge fandt netmaskerne i Hørsholm, hvor Aalborg Pirates lørdag aften førte 3-0, men alligevel måtte ud i overtid. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Oscar Drugge fandt netmaskerne i Hørsholm, hvor Aalborg Pirates lørdag aften førte 3-0, men alligevel måtte ud i overtid. Foto: Henrik Bo

HØRSHOLM:Aalborg Pirates fortsatte lørdag aften stimen af sejre, men de forlod formentlig isen i Rungsted en smule mellemfornøjede. Metal Ligaens tophold førte nemlig 3-0 og lignede et hold på cruise control mod de tre point. Så lukkede de dog stærkt unødvendigt hjemmeholdet tilbage i kampen og indkasserede udligningen til 3-3 med bare 20 sekunder tilbage.

Aalborg Pirates skulle dog kun bruge 20 sekunder af overtiden på at tage sejren og sikre to point til samlingen. Kaptajn Julian Jakobsen satte scoringen til 4-3 og blev matchvinder.

- Vi tog nogle dumme udvisninger i tredje periode, som de straffede. Vores boksspil skal også være bedre, men de var skarpe til sidst. Det vigtigste var dog, at vi vandt, sagde Thomas Spelling efter kampen til TV2 Play.

Rungsted Seier Capital - Aalborg Pirates 3-4

  • Ishockey, Metal Ligaen
  • Periodecifre: 0-0, 0-3, 3-0, 0-1
  • Mål: 0-1 Jeppe Jul Korsgaard (23.37), 0-2 Ben Carroll (36.13), 0-3 Oskar Drugge,(36.44), 1-3 Brett Thompson (47.32), 2-3 David Madsen (56.57), 3-3 Mathieu Pompei (59.39), 3-4 Julian Jakobsen (60.12)
  • Udvisninger: Rungsted 4x2 min., Aalborg 5x2 min.

Der var længe klasseforskel på de to mandskaber, men aalborgenserne kæmpede en del med effektiviteten. Brayden Low og Mikkel Højbjerg brændte store tilbud i første periode, hvor Thomas Lilie i målet kun for alvor blev testet en enkelt gang.

Anden periode var kun tre et halvt minut gammel, da Pirates endelig fik hul på bylden. Oscar Drugge fyrede af fra blå linje, og returpucken havnede hos Jeppe Jul Korsgaard, der kunne skubbe 1-0-målet ind i et tomt net.

Rungsted fik siden etableret en fint pres i powerplay, og efterfølgende holdt de presset og fik et par artige chancer, som de dog ikke tog vare på. I stedet sluttede Pirates perioden iskoldt af. Ben Carroll og Oscar Drugge scorede indenfor 30 sekunder, og så var nordjyderne i front med 3-0.

I tredje periode var Aalborg Pirates også længe bedst, men Rungsted fik midtvejs i perioden reduceret i powerplay. Med godt tre minutter tilbage fik nordsjællænderne også gjort det til 2-3 - denne gang i kølvandet på et powerplay- og siden trak de målmanden ud og fik altså også sat udligningen ved Mathieu Pompei.

Overtidssejren kunne Aalborg Pirates trods alt tage med sig tilbage til Limfjorden, og det var sjette gevinst på stribe til Garth Murrays mandskab, der dermed holder sig sikkert i spidsen af Metal Ligaen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.