Aalborg Pirates

Aalborg Pirates taber på isen - men vinder i kontraktforhandlinger

Topscorer Thomas Spelling skrev inden tirsdagens kamp mod Esbjerg under på en forlængelse med ishockeyklubben

Thomas Spelling tager to år mere på aalborgensisk is. Arkivfoto: Lars Pauli

Thomas Spelling tager to år mere på aalborgensisk is. Arkivfoto: Lars Pauli

ISHOCKEY:Det kan godt være, at Aalborg Pirates tirsdag aften tabte 2-3 til Esbjerg på egen is, men da holdet allerede har vundet Metal Ligaens grundspil suverænt, er konsekvenserne til at overskue.

Perspektiverne i den kontraktforlængelse, piraterne præsenterede inden kampen i Bentax Isarena, er noget større. Topscorer Thomas Spelling satte nemlig sin underskrift på en forlængelse med yderligere to sæsoner. Alene i denne sæson har han lavet 52 point i 41 ligaoptrædener.

Også backen Sebastian Bergholt forlængede tirsdag sin aftale med Aalborg Pirates. Den aftale gælder for en enkelt sæson.

2827 tilskuere i Aalborg så tirsdag aften deres hold dominere skudstatistikken mod Esbjerg Energy, men det var de vestjyske gæster, der var skarpest foran kassen. Christian Wejse bragte holdet foran i 1. periode, og selvom Felix Scheel fik udlignet i 2. periode, kom Esbjerg foran igen ved Jason Scott De Santis midtvejs i kampen.

I 3. periode pressede Pirates på for udligningen, og den faldt med blot 26 sekunder tilbage på uret - signeret af Pierre-Olivier Morin - og dermed skulle opgøret ud i overtid. Her nåede man at spille 3 minutter og 40 sekunder, før Trevor Cheek afgjorde for Esbjerg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.