Aalborg slog lokalrivaler: Stærk afslutning af mestrene

Aalborg Håndbold besejrede Mors-Thy Håndbold i tom Jutlander Bank Arena

Aalborg Håndbold fik has på Mors-Thy efter pausen. Foto: Bente Poder

Aalborg Håndbold fik has på Mors-Thy efter pausen. Foto: Bente Poder

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold løb med sejren på en stærk indsats i begyndelsen og i midten af anden halvleg, da de onsdag aften besejrede lokalrivalerne fra Mors-Thy Håndbold. Cifrene blev 27-25.

Det blev endnu en særdeles mærkelig håndboldkamp for tomme tribuner, men i anden halvleg tog de aalborgensiske spillere sig virkelig sammen, og efter otte og et halvt minut havde de vekslet en pauseføring på et mål til en føring på 21-17.

Kampen startede meget lige ud, hvor Mors-Thy især gjorde god brug af en god start fra veteranen Søren Pedersen i målet og et par flotte scoring fra den tidligere Aalborg-fløj Jacob Hessellund.

Holdene fulgtes ad til 5-5, men herefter var det gæsterne, der kom bedst videre i kampen. Især da den svenske back Marcus Dahlin for alvor fik skudt sig ind. Derfor førte gæsterne med to mål flere gange i første halvleg, men mod slutningen af de første 30 minutter satte Aalborg gang i maskineriet, og især takket være stærkt stregspil fra Magnus Saugstrup, der havde afløst René Antonsen, der havde ramt stolpen to gange, i angrebet, og dermed kunne holdet gå til pausen med en føring på 16-15.

Og så var det altså, at Aalborg kom klart bedst fra start i anden halvleg. Norske Kristian Sæverås kom ind på kassen og havde fire redninger i de første syv minutter, og da Saugstrup fortsatte sit gode spil ligesom fløjen Mark Strandgaard, så gik Aalborg i front med 22-18.

Men Mors-Thy bed godt fra sig, og takket være nogle dumme fejl i det aalborgensiske angreb formåede gæsterne at komme tilbage og få udlignet til 23-23.

Men Aalborg Håndbold fik igen styr på spillet, og en scoring af Henrik Møllgaard bragte igen holdet i front med to scoringer - selvom holdet på det tidspunkt var i undertal.

Og med fire minutter igen scorede Omar Ingi Magnusson sit femte mål og øgede føringen til tre mål.

Aalborg Håndbold understregede dermed sin topposition i dansk håndbold, hvor holdet allerede har vundet grundspillet.

Mors-Thy ligger stadig på den slutspilsgivende ottendeplads med et forspring på to point ned til SønderjyskE og Aarhus. Der er to kampe tilbage af grundspillet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.