AC Horsens gentager succesformel: Lejer forsvarsspiller

Efter en vellykket prøvetræning har AC Horsens sikret sig den 19-årige forsvarsspiller Alagie Saine.

AC Horsens ligger nummer ni i Superligaen ved vinterpausen og har blot to point op til top-6. (Arkivfoto). <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

AC Horsens ligger nummer ni i Superligaen ved vinterpausen og har blot to point op til top-6. (Arkivfoto). Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Oprykkeren AC Horsens har torsdag hentet nyt blod til sit superligamandskab.

Fra hjemlandets Falcons FC ankommer gambieren Alagie Saine på en et halvt år lang lejekontrakt med købsoption. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Forsvarsspilleren følger dermed i fodsporene på Bubacarr Sanneh og James Gomez, der begge udviklede sig til profiler i AC Horsens og Superligaen.

- Han er teknisk dygtig, atletisk og en intelligent forsvarsspiller, der er god og rolig på bolden, og der sidder et godt fodboldhoved på ham, der gør ham i stand til at løse komplicerede situationer.

- Vi glæder os til at flytte ham yderligere og hjælpe ham med at indfri hans potentiale, som vi har gjort med andre afrikanske spillere. Heldigvis er han lærevillig og nysgerrig efter at blive bedre, siger cheftræner Jens Berthel Askou.

19-årige Saine var anfører, da Falcons FC i sidste sæson vandt den gambiske Premier League. I november og december prøvetrænede han i AC Horsens.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden