Afklapsning forstørrer Horsens-nedtur i håndboldligaen

Ambitiøse Horsens blev afklapset af København på hjemmebane og har problemer i kvindernes håndboldliga.

Stine Bodholt og Horsens har ikke vundet siden midten af oktober. (Arkivfoto). <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

Stine Bodholt og Horsens har ikke vundet siden midten af oktober. (Arkivfoto). Claus Fisker/Ritzau Scanpix

At prominente spillernavne ikke er garanti for en topplacering, erfarer man i Horsens Håndbold i denne tid.

En afklapsning på 24-32 hjemme mod København Håndbold betyder, at de ambitiøse østjyder fortsat roder rundt i bunden af kvindernes håndboldliga.

De har sølle seks point efter 13 kampe.

Selv om holdet råder over erfarne profiler som stregspilleren Stine Bodholt og målvogteren Emily Stang Sando, skal man tilbage til midten af oktober for at finde seneste sejr.

Den sløje periode har blandt andet budt på hjemmenederlag mod bundrivalerne Ajax og Sønderjyske. Og heller ikke mod København blev de fremmødte Horsens-tilhængere forkælet.

Efter 20 minutter var hjemmeholdet noteret for lige så mange mål som timeouter, nemlig to. I samme tidsrum havde gæsterne scoret otte gange, og Horsens kom aldrig rigtig tæt på point.

Københavnerne er anderledes godt kørende med nu ni sejre i 13 kampe.

Ved pausen førte hovedstadsholdet med 14-8, og selvom Horsens-træner Jan Leslie fik banket lidt ny energi ind i sine tropper, visnede opblomstringen hurtigt.

Kampviljen fejlede egentlig ikke noget. Men spillet var usammenhængende i begge ender, og skytten Kristin Thorleifsdottir måtte bruge 13 forsøg til sine fem scoringer.

På sin hjemmeside havde Horsens før kampen opsat et mål om et udbytte på mindst seks point i de næste fire kampe. Hvis den ambition skal blive til virkelighed, skal holdet gøre rent bord i de kommende tre opgør.

Da vil Leslie givetvis også ønske sig at have topscorer Laura Damgaard til rådighed igen. Landsholdsbobleren har siddet ude de seneste uger på grund af knæproblemer.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.