Ambivalent træner efter syvmålsføring blev smidt

Når man fører med syv undervejs men ender med at udligne til 29-29 kort før slutsignalet, er det svært at finde ud af, hvilket ben man skal stå på

Niels Agesen vidste ikke helt, om han skulle grine eller græde efter det uafgjorte resultat mod Kolding i ligapremieren.  <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Niels Agesen vidste ikke helt, om han skulle grine eller græde efter det uafgjorte resultat mod Kolding i ligapremieren.  Arkivfoto: Lars Pauli

Det var fra himmel til helvede og så måske tilbage til jordoverfladen igen for Niels Agesen og hans gæve Mors-Thy Håndbold-spillere. 

Efter at have formøblet en syvmålsføring fik det et point i sidste sekund, og det var trods alt noget at tage med hjem fra Kolding. 

- Hvis du havde spurgt mig lige efter kampen, så havde jeg nok været mest glad for, at vi trods alt fik et point. Det er jeg sådan set stadigvæk, men det har da ramt mig nu her, at vi ikke vandt kampen, for det havde vi alle muligheder for, siger Niels Agesen. 

Fra at være oppe 21-14 tabte Mors-Thy en efterfølgende periode 10-2, inden man fik kæmpet sig til et point. 

- Vi var lidt ramt af, at Henrik Toft måtte udgå. Frederik Tilsted og Lasse Pedersen var begge ude med sygdom, så vi havde ikke helt så meget at skyde med, som vi gerne ville, siger Niels Agesen, der trods alt kan rose unge Malthe Bull for at spille en flot kamp i Lasse Pedersens fravær. 

- Han scorede fire flotte mål fra højrefløjen, så han skal fremhæves, siger Niels Agesen. 

Trods skuffelsen over den midlertidige nedsmeltning i anden halvleg, så kan Niels Agesen sagtens finde positive ting at tage med videre til torsdagens kamp mod Aalborg Håndbold. 

- Vi skal kigge på os selv frem mod den kamp. Det kommer ikke til at handle så meget om Aalborg for vores vedkommende. Jeg er også rigtig glad for, at vi trods alt kom på tavlen. Vi ved, at det er fint, hvis vi kan hive et point hist og pist på udebane mod vores direkte konkurrenter om at komme med i slutspillet, siger Niels Agesen. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk