Assistenten bliver permanent i AaB

Lasse Stensgaard fortsætter også efter sommerferien som assistenttræner i AaB

Søren Olsson
Lasse Stensgaard (til højre) fortsætter som assistenttræner i AaB. Arkivfoto: Torben Hansen
AaB 28. maj 2019 09:39

FODBOLD: Assistenttræner Lasse Stensgaard skulle kun have været assistenttræner i AaB sæsonen ud, men det unge trænertalent har nu indgået en aftale om en permanent overgang til superligaholdet. Her skal han fortsætte samarbejdet med cheftræner Jakob Friis og Allan K. Jepsen, der i foråret tiltrådte som assistenttræner på holdet.

Samtidig har AaB fået ungdomstrænerne på plads for den kommende sæson.

David Olsen fortsætter som permanent U19 Ligatræner og Nikolaj Hørby som permanent U17 Ligatræner, mens tidligere udlandsprofessionelle Claus Bech Jørgensen fra 1. juli tiltræder på fuld tid som U15 Ligatræner i AaB.

Lasse Stensgaard, der til august færdiggør sin P-licens, har siden nytår fungeret som assistenttræner for Superligaholdet sammen med Allan K. Jepsen. En rolle den tidligere U19 Ligatræner fortsætter i efter sommerferien.

- Lasse er et stort trænertalent, og hans samarbejde med cheftræner Jacob Friis og det øvrige trænerteam har fungeret rigtig godt i dette halve år. Han er en vigtig del af det unge og sultne trænerteam, vi har fået skabt i AaB, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

- Rollen som assistenttræner for Superligaholdet har overrasket mig positivt. Det er spændende, og jeg føler mig rigtig godt tilpas i trænerteamet, siger Lasse Stensgaard i en pressemeddelelse.

AaB’s trænerteam består desuden af Jacob Friis, assistenttræner Allan K. Jepsen, målmandstræner Poul Buus, fysisk træner Ashley Tootle og udviklingschef Poul Erik Andreasen.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...