Baglårsskade tvang Jan Ø. til at forlade DM-semifinale

Ved stillingen 3-15 i første sæt måtte Jan Ø. Jørgensen trække sig i DM-semifinalen mod Steffen Rasmussen fra Odense OBK

Emil Halkier
Arkivfoto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Badminton 8. februar 2019 20:24 - Opdateret 9. februar 2019 12:50

BADMINTON: Det så mærkeligt ud fra første serv, da Jan Ø. Jørgensen fredag aften spillede DM-semifinale mod Steffen Rasmussen fra Odense, der på papiret burde være en overkommelig modstander for den nordjyske badmintonspiller.

Jan Ø. Jørgensen virkede imidlertid utroligt hæmmet i sine bevægelse, havde et nærmest opgivende blik i øjnene og måtte også ved stillingen 3-15 i første sæt gå frem til netkanten og fortælle kampens dommer, at han måtte trække sig.

- Jeg havde håbet på mere, men jeg fik noget, hvor baglåret hæfter til ballen i går (torsdag, red.), og havde håbet på, at en dag kunne gøre det. Men jeg kunne mærke det med det samme, sagde Jan Ø. Jørgensen efterfølgende til TV2 Sport.

- Jeg prøvede at varme det op, men det gik ikke. Jeg er super ærgerlig. Det var en supergod chance for at møde Anders Antonsen i morgen (søndagens herresinglefinale, red.) Nu skal jeg bare have styr på det her inden Barcelona om en uge, sagde Jan Ø. Jørgensen til TV2 Sport med henblik på Barcelona Spain Masters, der begynder 19. februar.

- Jeg har haft dialog med fysioterapeuten ved Team Danmark og tager de forbehold, der kunne tages, fortalte nordjyden.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...