AaB

Bekræftet: Rasmus Thelander er tilbage i AaB

Efter fire år i udlandet gør forsvarsspiller comeback i AaB

Rasmus Thelander har skrevet en treårig kontrakt med AaB. Arkivfoto: Hans Ravn

Rasmus Thelander har skrevet en treårig kontrakt med AaB. Arkivfoto: Hans Ravn

FODBOLD:AaB har torsdag formiddag bekræftet, at den nordjyske superligaklub henter Rasmus Thelander i hollandske Vitesse.

Den nu 28-årige forsvarsspiller har sat sin signatur på treårig kontrakt og vender dermed tilbage til den klub, han forlod i 2015 til fordel for et udlandseventyr.

- Først og fremmest er jeg utrolig glad for, at det har kunnet lykkes at komme hjem – og når jeg siger hjem, så mener jeg virkelig hjem; AaB og Aalborg er hjemme for mig, siger Rasmus Thelander.

- Ligeledes glæder jeg mig til at blive en del af en stærk trup, som jeg mener, både vi selv og fansene skal have store forventninger til og stille krav til.

- Det kræver hårdt arbejde at nå vores målsætninger, og jeg har en kæmpe lyst til at tage ansvar og bidrage med mine kompetencer på vejen dertil, lyder det fra Rasmus Thelander i en pressemeddelelse.

Rasmus Thelander var en del af det AaB-hold, der i 2014 vandt både det danske mesterskab og pokaltitlen. Han scorede blandt andet to mål i pokalfinalesejren på 4-2 over FC København.

I 2015 blev han solgt til den græske storklub Panathinaikos. Siden gik turen til både FC Zürich i Schweiz og altså senest hollandske Vitesse, inden han nu vender tilbage.

- Vi kender Rasmus som en fysisk stærk forsvarsspiller med et kæmpe fighterhjerte og et fortræffeligt hovedspil såvel defensivt som offensivt, og vi er særdeles glade for, at han i den forhandlingsproces vi har været igennem, har udtrykt så brændende et ønske om at vende tilbage til AaB, som han vitterligt har.

- Rasmus har i de seneste fire år opnået stor international erfaring, og han har også fået en alder, hvor han skal bidrage som leder og foregangsmand både på og uden for banen, og vi er selvfølgelig meget tilfredse med at have ham tilbage, så han både kan styrke os som hold og skærpe konkurrencen i truppen, siger Allan Gaarde.

Rasmus Thelander har første træning med sine nye holdkammerater senere torsdag formiddag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst