Brændt straffespark i overtiden sikrer Augsburg sejr

Werder Bremen led fredag aften et 0-1-nederlag mod Augsburg. Et brændt straffespark i overtiden kostede.

Ingen af danskerne spillede nogen nævneværdig rolle i opgøret. Werder Bremens Jens Stage blev pillet ud efter små 70 minutter efter en anynom indsats, mens Augsburgs danske back, Mads Valentin Pedersen, sad på bænken i hele opgøret. <i>Carmen Jaspersen/Ritzau Scanpix</i>

Ingen af danskerne spillede nogen nævneværdig rolle i opgøret. Werder Bremens Jens Stage blev pillet ud efter små 70 minutter efter en anynom indsats, mens Augsburgs danske back, Mads Valentin Pedersen, sad på bænken i hele opgøret. Carmen Jaspersen/Ritzau Scanpix

Werder Bremen med danske Jens Stage i startopstillingen led fredag aften et 0-1-nederlag i den tyske Bundesliga, da holdet tog imod Augsburg, der havde Mads Valentin Pedersen på bænken i hele opgøret.

Werder Bremen brændte et straffespark i overtiden.

Sejren var Augsburgs blot anden i sæsonen, og den betyder, at holdet bringer sig væk fra nedrykningsstregen og op på 11.-pladsen med seks point. Werder Bremen er at finde på ligaens niendeplads med otte point.

Efter en halv times fodbold troede hjemmeholdet ellers, at det var kommet i front, da angriberen Niclas Fullkrug headede et frispark sikkert i nettet.

Efterfølgende blev målet dog annulleret af VAR, da Werder Bremens Anthony Jung var offside med spidsen af den ene fod og havde indflydelse på spillet.

Det lykkedes ikke for nogle af mandskaberne at komme på tavlen i resten af halvlegen, og dermed kunne de gå til pause med 0-0.

I anden halvleg kom der væsentligt mere intensitet og tempo ind i opgøret.

Efter lidt mere end en times spil kunne gæsterne fra Augsburg bringe sig i front med 1-0. Augsburg-angriber Ermedin Demirovic sendte et fladt indlæg i kassen.

I minutterne efter Augsburg-målet blev danske Jens Stage pillet ud for hjemmeholdet efter en forholdsvis anonym indsats fra midtbanespilleren.

Hjemmeholdet havde flere fine muligheder for at udligne, men den sidste skarphed manglede.

I kampens overtid fik Werder Bremen dog en kæmpe mulighed, da bolden ramte Augsburgs Maximilian Bauer på hånden. Dommer Martin Petersen pegede med det samme på pletten, og VAR lod dommen stå.

Augsburgs keeper Rafal Gikiewicz nappede dog det forholdsvis svage straffespark fra Werder Bremens Marvin Ducksch.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden