AaB

Brandvarme Kamara sørgede for pointdeling i nordjysk opgør

Lucas Andersen kom også på måltavlen i nordjysk remis

Foto: Peter Broen

Foto: Peter Broen

Det lykkedes ikke AaB at revanchere weekendens nederlag til Vendsyssel FF, da de to nordjyske klubber onsdag aften spillede 1-1 på Aalborg Portland Park. Det betyder, at Vendsyssel nu er fem point foran Hobro, der spiller mod Randers FC fredag. Samtidig er AaB tre point fra førstepladsen i nedrykningspulje 2.

Værterne kom ellers bedst ud fra kampens start og fik lagt et fornuftigt pres på Vendsyssel uden dog at komme til nogle nævneværdige afslutninger.

Det gjorde de til gengæld 10 minutter inde i opgøret, da Jakob Ahlmann var på spil på kanten af feltet, men Sander Fischer fik prikket til bolden, der endte for fødderne af Lucas Andersen, som på kanten af feltet krøllede den ind bag Nicolai Flø.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Peter Broen

Foto: Peter Broen

Kasper Kusk var flere gange på spil i løbet af kampen og drev ofte bolden flot frem. Det var efter en lille halv time ved at give pote, da han tog et langt løb med bolden, som ad omveje havnede hos Lucas Andersen, der slog et farligt indlæg, som Mikkel Wohlgemuth var tæt på at få skubbet over egen streg.

Få minutter senere kom der et selvmål i den anden ende, da Patrick Kristensen fik brystet på bolden, så den røg i eget net. Forud havde Tiémoko Konaté lavet et godt forarbejde i højresiden og servede bolden ind i feltet, som en fremadstormende Alhaji Kamara fik foden på, og derfra sprang bolden ind i AaB's højreback.

Aalborgenserne var tæt på at svare hurtigt tilbage, da Kasper Kusk fandt Tom van Weert på kanten af feltet, men hollænderen sparkede en halvmeters penge over mål.

Artiklen fortsætter under billedet


Foto: Peter Broen

Foto: Peter Broen

Fem minutter før pausen pakkede Jacob Rinne madkurven og tog på skovtur, men han nåede ikke frem til destinationen i tide, og derfor var Alhaji Kamara tæt på at gøre sig til dobbelt målscorer, men han satte for meget kraft i sit lob over den svenske målmand, hvorfor afslutningen lige akkurat gik over mål.

Godt en time inde i kampen fik AaB en god mulighed for at bringe sig i front, da Tom van Weert blev nedlagt et par meter foran feltet. Det er normalt guf for frisparksfarlige Lucas Andersen, men hans afslutning var ikke i nærheden af at volde Nicolai Flø problemer.

AaB var i store dele af anden halvleg mest på bolden, men de formåede ikke at kreere sig forbi Vendsyssels kompakte defensiv, og derfor blev det til et remis i Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.