Brentford skriver kontrakt med David Beckhams søn

20-årige Romeo Beckham skal i resten af sæsonen spille for Brentfords B-hold på lån fra amerikanske Miami II.

20-årige Romeo Beckham (til højre) er de næste seks måneder blevet udlånt til Brentfords B-hold. Her ses han sammen med sin berømte far, David Beckham (til venstre). (Arkivfoto). <i>Rhona Wise/Ritzau Scanpix</i>

20-årige Romeo Beckham (til højre) er de næste seks måneder blevet udlånt til Brentfords B-hold. Her ses han sammen med sin berømte far, David Beckham (til venstre). (Arkivfoto). Rhona Wise/Ritzau Scanpix

Det engelske fodboldikon David Beckhams søn Romeo Beckham har skrevet kontrakt med Premier League-klubben Brentfords B-hold.

Her skal han være på lån fra MLS-klubben Inter Miami CF indtil slutningen af sæsonen.

Den 20-årige Romeo Beckham vil således tilslutte sig Neil MacFarlanes tropper.

Det oplyser Brentford på sin hjemmeside fredag.

Beckham kom til Fort Lauderdale CF i 2021, før holdet sidste år skiftede navn til Miami II. Holdet fungerer som reservehold for førsteholdet i Inter Miami og spiller i ligaen MLS Next Pro.

I sidste sæson sluttede Inter Miami II som nummer seks i Eastern Conference. Beckham, som er midtbanespiller, fik spilletid i 20 kampe. Her scorede han to mål og lavede ti assister.

Beckham tilsluttede sig Arsenals akademi i 2014, men blev frigivet allerede året efter. Efterfølgende fortalte han, at han ikke længere ønskede at forfølge en karriere i professionel fodbold. I stedet begyndte han at spille tennis.

Efter en pause på fem år meddelte Romeo Beckham i 2020, at han var klar til at vende tilbage til fodbolden, hvilket han gjorde i september 2021.

Siden slutningen af 2022-sæsonen i MLS Next Pro har den unge Beckham trænet med Brentfords B-hold på regelmæssig basis på Jersey Road.

- Vi har været meget begejstrede for Romeo siden hans ankomst, udtaler cheftræner for Brentfords B-hold Neil MacFarlane.

- Han har høje standarder, og han er god til at begå sig både på og uden for banen.

- Han er kommet i bedre og bedre form i løbet af sin tid hos os. Det efterlader ham i en god position til at træde frem, efter at han har tilsluttet os på en låneaftale.

Neil MacFarlane beskriver David og Victoria Beckhams søn som "meget teknisk" og en, der kan "flytte bolden hurtigt og på tværs".

- Han er rigtig god til at afslutte, og han er i stand til at spille flere forskellige positioner for os, hvilket er glædeligt, siger cheftræneren.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.