Brødsgaard stopper i EH til sommer - bliver Pytlicks assistent

EH Aalborgs cheftræner, Karen Brødsgaard, stopper efter sæsonen og søger i stedet mod Fyn, hvor hun bliver assistenttræner for Jan Pytlick i Odense Håndbold

Emil Halkier
Arkivfoto: Claus Søndberg
EH Aalborg 19. februar 2019 16:08 - Opdateret 19. februar 2019 16:08

HÅNDBOLD: Mens ligaoprykkerne forsat leder med lys og lygte efter de point, der skal sikre nordjyderne overlevelse i HTH Ligaen, har EH Aalborg netop meldt ud, at cheftræner Karen Brødsgaard er fortid i klubben efter sæsonen.

- Karen Brødsgaard vil blive husket som en træner, der på bedste vis repræsenterede klubbens værdier med udgangspunkt i spillernes trivsel og ønsket om “det hele menneske”. Karen er kendt for hendes fightervilje og sit urokkelige væsen. Kvaliteter, som har været afgørende for at bibeholde humør og motivation i truppen gennem en udfordrende første sæson i landets bedste række, skriver EH Aalborg i en pressemeddelelse.

Der skulle ikke gå mange minutter, før der kom vished over, hvor Brødsgaard fortsætter sin trænerkarriere. Samtidig har storklubben Odense Håndbold nemlig udsendt en pressemeddelelse, hvor klubben fortæller, at EH Aalborg-træneren forsætter på Fyn i en rolle som assistenttræner for Jan Pytlick, der tidligere har været landstræner - og haft netop Brødsgaard på holdet.

- Jeg glæder mig også meget til at blive genforenet med Jan Pytlick og blive en del af det trænerteam, som nu er sat. Der venter en masse spændende udfordringer, og jeg er sikker på, at vi sammen kan skabe et godt koncept og opnå nogle gode resultater, fortæller Brødsgaard i pressemeddelelsen fra Odense Håndbold.

- Jeg glæder mig til at skulle arbejde med toppen af poppen inden for dansk håndbold. Odense Håndbold er et fedt projekt, og det er en klub, hvor der er styr på tingene. Jeg har jo analyseret på pigerne og holdet et par gange i denne sæson, og jeg ser frem til at være med til at bygge oven på det spil, som holdet har nu, siger Brødsgaard om skiftet.

Aftalen mellem Brødsgaard og Odense løber for de kommende tre sæsoner. Udover EH Aalborg-træneren tilknytter det ambitiøse tophold ligeledes den nuværende Skanderborg-træner, Kristian Danielsen, som assistent.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...