Burnley sikrer første point i Premier League-sæsonen

Med 1-1 på udebane mod Nottingham Forest sikrede Burnley sig mandag sæsonens første Premier League-point.

Med en flot afslutning i det fjerne hjørne udlignede Callum Hudson-Odoi fra Nottingham Forest efter en times spil til 1-1. <i>Carl Recine/Reuters</i>

Med en flot afslutning i det fjerne hjørne udlignede Callum Hudson-Odoi fra Nottingham Forest efter en times spil til 1-1. Carl Recine/Reuters

Mandag aften sikrede oprykkerne fra Burnley sig sæsonens første point, da det blev til 1-1 på udebane mod Nottingham Forest.

I sæsonens første tre Premier League-opgør var det for Burnley og cheftræner Vincent Kompany blevet til tre nederlag.

Dermed satte oprykkerne også en kæp i hjulet på Nottingham Forests ellers gode sæsonstart, hvor det inden opgøret mod Burnley var blevet til to sejre i fire kampe.

Danske Jacob Bruun Larsen, der i sommer kom til Burnley på en lejeaftale, var mandag ikke med i truppen. Danskeren har ellers fået spilletid i alle holdets tre første Premier League-kampe.

Burnley fik en god start på kampen, og få minutter inden pausen sendte Zeki Amdouni gæsterne på sejrskurs.

Efter lidt over en times spil bragte hjemmeholdets Callum Hudson-Odoi dog balance i regnskabet, da han med en flot inderside fra kanten af feltet lagde bolden over i det fjerne målhjørne.

Hen mod kampens slutning var det gæsterne, der pressede på for et sejrsmål, men i dommerens tillægstid blev Burnleys Lule Foster sendt tidligt i bad med et rødt kort, og derfra var ingen af holdene tæt på de tre point.

Med Burnleys ene point er Luton, der også er oprykker, nu det eneste hold tilbage i ligaen uden point på kontoen.

/ritzau/