Citys målhelt er lykkelig for personlig revanche

Med to mål fik Bernardo Silva revanche for en skidt præstation i første semifinale mod Real Madrid.

Bernardo Silva stjal med to scoringer for en gangs skyld overskrifterne fra norske Erling Haaland, der havde chancer til flere mål, men gik fra banen uden at komme på måltavlen. <i>Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix</i>

Bernardo Silva stjal med to scoringer for en gangs skyld overskrifterne fra norske Erling Haaland, der havde chancer til flere mål, men gik fra banen uden at komme på måltavlen. Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

Bernardo Silva scorede to gange i første halvleg, da Manchester City onsdag indløste billet til klubbens anden finale i Champions League nogensinde.

4-0 på aftenen og 5-1 samlet endte duellen med den regerende mester, Real Madrid, og Bernardo Silva øjner nu mulighed for at indfri Manchester Citys langvarige, men endnu uforløste ambition om at nå til tops i Europa.

- Det var en smuk aften for os. Vi vidste, det ville blive svært, men det var vidunderligt at slå dette Real Madrid-hold 4-0 på hjemmebane. Forhåbentlig vinder vi turneringen, siger portugiseren til engelske BT Sport.

Midtbanespilleren er glad for sin personlige succes.

- Min indsats i første opgør i Madrid var ikke, som jeg håbede, og det ville jeg revanchere mig for. Jeg var nødt til at gøre det bedre i denne kamp for mine holdkammerater og fansene, og det forsøgte jeg at gøre, siger Silva.

Atatürk Olympic Stadium i Istanbul danner 10. juni ramme om finalen mellem Manchester City og italienske Inter, der besejrede lokalrivalen AC Milan med samlet 3-0 i den anden semifinale.

City vil her uden tvivl være klar favorit, men Silva er høflig i sin bedømmelse af slutkampen.

- Jeg har set deres kampe. De ser stærke ud og er godt organiserede defensivt. Det bliver svært, men vi vil forsøge at vinde, siger City-profilen.

Silva og City tabte i 2021 klubbens hidtil eneste Champions League-finale 0-1 til Chelsea efter et mål af Kai Havertz.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.