Corona afblæser to dobbeltopgør i Metal Ligaen

To kampe onsdag og to kampe torsdag er blevet aflyst i Metal Ligaen som følge af coronasmitte.

Ishockeykamp i Metalligaen mellem SønderjyskE Ishockey og Herning Blue Fox i Frøs Arena i Vojens, søndag den 10. oktober 2021. <i>Frank Cilius/Ritzau Scanpix</i>

Ishockeykamp i Metalligaen mellem SønderjyskE Ishockey og Herning Blue Fox i Frøs Arena i Vojens, søndag den 10. oktober 2021. Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Det er kun ganske få ishockeykampe, som kan gennemføres i Metal Ligaen mellem jul og nytår. Nu aflyses yderligere fire nytårsbrag grundet coronasmitte.

To kampe onsdag og to kampe torsdag er blevet aflyst i Metal Ligaen som følge af coronasmitte. Det oplyser ligaen tirsdag på sin hjemmeside.

Det er klubberne Sønderjyske, Esbjerg Energy, Herning Blue Fox og Odense Bulldogs, som denne gang er ramt af coronavirus.

Kampene Sønderjyske-Esbjerg, Odense-Herning og Esbjerg-Sønderjyske og Herning-Odense, der skulle have afviklet onsdag og torsdag, er derfor blevet afblæst.

Der var tale om dobbeltopgør på hjemme- og udebane, som nu ikke bliver til noget.

Alle fire hold har indrapporteret syv eller flere coronasmittede spillere, og kampene aflyses derfor i henhold til det reglement, der blev vedtaget inden sæsonstarten.

Mandag blev tre kampe aflyst af samme årsag.

I henhold til samme reglement deles kampene pointmæssigt med 1,5 point til hvert hold.

Der skal efter planen fortsat spilles to kampe i Metal Ligaen både onsdag og torsdag aften.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.