Danny Olsen stopper som professionel fodboldspiller

Hobro-spilleren siger stop efter et længere skadesforløb

Kasper Ørkild
Arkivfoto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Hobro IK 27. marts 2019 15:08 - Opdateret 27. marts 2019 15:16

FODBOLD: 33-årige Danny Olsen har på det seneste været igennem et længere skadesforløb, og nu har den erfarne midtbanespiller måttet sande, at kroppen ikke længere kan holde til at spille fodbold på topplan.

Derfor indstiller Danny Olsen spillerkarrieren, når kontrakten med Hobro IK udløber til sommer. Det skriver Hobro IK i en pressemeddelelse.

- Jeg må erkende, at min krop ikke længere kan holde til at spille fodbold på topplan, og derfor stopper jeg min karriere til sommer. Det har været en svær beslutning, men den har været nødvendig af træffe, udtaler Danny Olsen.

Danny Olsen er i øjeblikket noteret for 41 kampe og et mål for Hobro IK.

- Jeg har været sindssyg glad for at være i Hobro IK. Det er en dejlig klub med mange gode mennesker, og det har været et godt sted at slutte min karriere. Desværre har jeg ikke kunnet bidrage meget på banen i denne sæson, men jeg fortsætter med at gøre alt, hvad jeg overhovedet kan, for at Hobro IK også er at finde i Superligaen i næste sæson, siger Danny Olsen.

Danny Olsen har i sin seniorkarriere spillet for AB, FC Nordsjælland, FC Midtjylland, AGF og senest Hobro IK. For de fem klubber har han sammenlagt spillet 317 kampe og scoret 57 mål i Superligaen.

Danny Olsen opnåede også at få debut på det danske A-landshold, da han i 2014 blev skiftet ind i en venskabskamp mod England på Wembley Stadium.

Tema: Hobro IK

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...