Frederikshavn White Hawks

Dominerende høge tog sen sejr over Herning

Skarpheden var ikke i højsædet, da Frederikshavn White Hawks skulle ud i overtid for at slå Herning Blue Fox i Nordjyske Bank Arena

David Friedmann stod for høgenes mål i anden periode. Foto: Kim Dahl Hansen

David Friedmann stod for høgenes mål i anden periode. Foto: Kim Dahl Hansen

ISHOCKEY:Der skulle lidt ekstra tid til, da Frederikshavn White Hawks søndag tog en overtidssejr mod Herning Blue Fox søndag eftermiddag. Gæsterne blev besejret med 2-1, da Kristian Jensen afgjorde kampen.

White Hawks lagde hårdt ud i opgøret og havde spillet fra første periodes start. Der var altså travlt i målet for Hernings Simon Nielsen, der hurtigt fik hevet nogle redninger frem.

Flere gange kom frederikshavnerne alene igennem i siderne og kom til skud. Men det var gæsterne fra Herning, der først bragte sig på måltavlen.

Efter 10 minutter udfordrede Michael Aviani hjemmeholdets keeper med et kraftigt skud. Det fik Tadeas Galansky også handsken på, men Morten Poulsen stod klar til at følge op på redningen og gøre det til 0-1 i Nordjyske Bank Arena.

Herefter mistede White Hawks det pres, som de viste i starten af perioden. Blue Fox udnyttede hjemmeholdets manglende evne til at finde hinanden og gav Tadeas Galansky mere og mere at lave i frederikshavnernes mål.

White Hawks fandt dog hinanden igen i anden periode, og her kom der også flere store chancer til hjemmeholdet. Det kulminerede med otte minutter tilbage af perioden, da Cameron Spiro lagde pucken ind foran til David Friedmann, som sikkert gjorde det til 1-1 fra en halvspids vinkel.

Der var også masser af store muligheder for at komme foran for hjemmeholdet i anden periode, men det blev ved stillingen 1-1.

I den tredje periode dominerede frederikshavnerne i endnu højere grad. Men som uret kom tættere og tættere på 60 minutter formåede de ikke at udnytte chancerne - trods adskillige angreb i powerplay.

Dermed blev det uafgjort efter de første tre perioder, og der skulle ekstra tid til. Der skulle dog kun lidt mere end et minut til, før Frederikshavn White Hawks tog sejren.

Kristian Jensen brød alene igennem og snød Simon Nielsen i mål for at gøre det til 2-1 i Frederikshavn og tage de to point.

Det betyder, at høgene tager en frisk sejr med sig i bagagen, når de på fredag tager hul på Metal Final 4 i Gigantium i Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst