AaB

Donation: Foreningen Skyggebørn får håndsrækning af AaB og Spar Nord Fonden

Efter afstemning på AaB's hjemmeside går Hele Nordjyllands Håndsrækning til foreningen Skyggebørn

Leder af foreningen Skyggebørn, Jes Dige, glæder sig over donationen. Arkivfoto: Martin Damgård

Leder af foreningen Skyggebørn, Jes Dige, glæder sig over donationen. Arkivfoto: Martin Damgård

FODBOLD:Foreningen Skyggebørn modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning i foråret 2019. Det oplyser AaB i en pressemeddelelse. Donationens størrelse vil blive opgjort og overrakt, når Superliga-sæsonen er spillet færdig.

Hele Nordjyllands Håndsrækning uddeles halvårligt af AaB og Spar Nord Fonden, der sammen donerer to kroner per fremmødte tilskuer til AaB's hjemmekampe. Jo flere tilskuere, jo større donation.

Et udvalg bestående af repræsentanter for AaB og Spar Nord Fonden havde udvalgt tre kandidater blandt de indkomne ansøgninger, og herefter har brugerne af AaB's hjemmeside kunne stemme på, hvem de mente skulle modtage donationen.

Inden sin afslutning ved midnat mellem fredag og lørdag har 5.550 personer afgivet deres stemme, hvilket er rekord Nordjyllands Håndsræknings historie. Foreningen Skyggebørn modtog knap 55 procent af stemmerne.

Foreningen hjælper børn og unge i sorg og driver 14 samtalegrupper. Målet med grupperne er at hjælpe børnene til at sætte ord på deres følelser, samtidig med, at de møder andre i samme situation som dem selv.

Daglig leder af Skyggebørn, Jes Dige, glæder sig over udsigten til donationen.

- Vi har ventet med spænding på, hvordan afstemningen ville falde ud - og nu har vi så fået den fantastiske besked, at vi blev nummer et. Hvor er det fantastisk at vide, at så mange mennesker støtter Skyggebørn. Det er vi ikke bare glade for, men også meget taknemmelige over, siger Jes Dige.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst