Efter elendig stime: Aalborg Pirates fyrer træner

Jason Morgan er fortid hos de forsvarende danske ishockeymestre

Aalborg Pirates 5. februar 2019 16:30 - Opdateret 5. februar 2019 18:51

ISHOCKEY: 11 nederlag i 17 kampe var mere, end ledelsen i ishockeyklubben Aalborg Pirates ville sidde overhørigt. Cheftræner Jason Morgan fik tirsdag silkesnoren - og nåede altså kun godt en halv sæson i spidsen for mesterholdet.

- På grund af svigtende resultater har bestyrelse og direktion i Aalborg Pirates besluttet at afbryde samarbejdet med cheftræner Jason Morgan med omgående virkning, lyder det i en pressemeddelelse.

- Den sportslige sektor har arbejdet intenst på forbedringer, og nu må vi desværre konstatere, at det ikke er lykkedes at bryde den formnedgang, vi har set over den sidste periode, udtaler administrerende direktør Thomas Bjuring

Nuværende assistent Garth Murray overtager ansvaret som cheftræner sæsonen ud. Han assisteres af Ronny Larsen. Desuden tiltræder 1. divisionstræner Kasper Knudsen i en hjælpende rolle omkring Metal Liga-holdet.

- Potentialet i denne trup har ikke ændret sig på nogen måde. Vi besidder stadig en af de bedste trupper i landet, og ambitionen er at forsvare vores mesterskab, siger direktør Thomas Bjuring.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...