Aalborg Pirates

Efter elendig stime: Aalborg Pirates fyrer træner

Jason Morgan er fortid hos de forsvarende danske ishockeymestre

ISHOCKEY:11 nederlag i 17 kampe var mere, end ledelsen i ishockeyklubben Aalborg Pirates ville sidde overhørigt. Cheftræner Jason Morgan fik tirsdag silkesnoren - og nåede altså kun godt en halv sæson i spidsen for mesterholdet.

- På grund af svigtende resultater har bestyrelse og direktion i Aalborg Pirates besluttet at afbryde samarbejdet med cheftræner Jason Morgan med omgående virkning, lyder det i en pressemeddelelse.

- Den sportslige sektor har arbejdet intenst på forbedringer, og nu må vi desværre konstatere, at det ikke er lykkedes at bryde den formnedgang, vi har set over den sidste periode, udtaler administrerende direktør Thomas Bjuring

Nuværende assistent Garth Murray overtager ansvaret som cheftræner sæsonen ud. Han assisteres af Ronny Larsen. Desuden tiltræder 1. divisionstræner Kasper Knudsen i en hjælpende rolle omkring Metal Liga-holdet.

- Potentialet i denne trup har ikke ændret sig på nogen måde. Vi besidder stadig en af de bedste trupper i landet, og ambitionen er at forsvare vores mesterskab, siger direktør Thomas Bjuring.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.