Efter tvillingers afsked: Henter trænerens nabo

Aalborg Pirates har været på "indkøb" i Canada forud for den nye ishockeysæson

Højbjerg-tvillingerne sluttede på toppen med et dansk mesterskab for Aalborg Pirates. Nu skal deres pladser i omklædningsrummet fyldes ud af andre. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Højbjerg-tvillingerne sluttede på toppen med et dansk mesterskab for Aalborg Pirates. Nu skal deres pladser i omklædningsrummet fyldes ud af andre. Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:For nylig lavede tvillingerne Martin og Mikkel Højbjerg et overraskende karrierestop, og det har tvunget ishockeyklubben Aalborg Pirates ud på transfermarkedet.

Her har de danske mestre fundet den canadiske forward Calder Brooks, som er en god bekendt af cheftræner Garth Murray.

- Garth kender Calder hjemmefra Saskatchewan, hvor de næsten er naboer, når de begge er hjemme i Canada. Vores træner beskriver ham som en spiller, der vil passe godt ind i vores omklædningsrum, siger Aalborg Pirates' sportschef, Ronny Larsen.

Calder Brooks er 28 år og har primært begået sig på ECHL-niveau, der er det tredjehøjeste i Nordamerika. Han har dog også haft et par afstikkere til AHL, der er næsthøjeste niveau. Derudover står der et par afstikkere til tysk og fransk ishockey på hans cv.

- Han kommer til Aalborg som en slags offensiv alt-mulig-mand, der kan spille både i powerplay og boxplay, og han arbejder hårdt i begge ender af isen. Han kan både spille på wingen, men også på centerpladsen, så han bliver et værdifuldt supplement til truppen i den kommende sæson, siger Ronny Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.