EH Aalborg fik fynske flade af topholdet

EH Aalborg kunne intet stille op mod ligaens tophold Odense HK, og nordjyderne rykker sig dermed ikke fra sidstepladsen

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

Det ville nærmest være en utopisk tanke, hvis HTH Ligaens bundprop EH Aalborg skulle tage point på udebane i Odense mod topholdet Odense HK. Ligaens duks har endnu ikke tabt en kamp, og det blev således heller ikke EH Aalborg, der skulle stikke en kæp i hjulet af Jan Pytlicks fynske mandskab.

Nordjyderne var bagud med 18-9 efter 24 minutter af kampen, men med en god periode i slutningen af første halvleg, kunne EH Aalborg gå til pause med 18-13. Fynboerne havde dog ikke i sinde at gå ned i gear i anden halvleg, og topholdet endte altså med at tage en sejr på syv mål.

Spørger man cheftræner Karen Brødsgaard var nederlaget fortjent, og hun mener, der var klasseforskel på de to mandskaber.

- Vi mødte et utroligt stærkt mandskab, der er gearet til at skulle spille Champions League i weekenden. Det er et tempofyldt hold, der straffede vores fejl hårdt. Det er et hold i toppen af poppen, så det var lærepenge af topkaliber, siger hun og påpeger, at Odense HK især var dygtige til at udnytte EH Aalborgs fejl.

- Hver gang vi lavede en fejl, gik det virkelig stærkt. Vi lavede en del fejl, og det var de bare skarpe til at udnytte. Når man bliver presset i alle spillets faser, så bruger man utroligt mange kræfter, og vi blev nødt til at udnytte hele bænken, siger Karen Brødsgaard.

EH Aalborg-chefen er dog tilfreds med, at hendes spillere formåede at begrænse nederlaget i anden halvleg.

- Vi havde det rigtig svært de første ti minutter, men til gengæld spillede vi med vilje og høj moral i anden halvleg, så det glæder jeg mig virkelig over, siger hun.

Nederlaget til Odense betyder, at EH Aalborg efter 18 spillede kampe kun har hentet tre point. Det betyder, at nordjyderne ikke rykker sig fra den sidsteplads i HTH Ligaen, hvor de har ligget størstedelen af sæsonen, og som udløser direkte nedrykning til 1. division.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.