EH Aalborg

EH Aalborg matchede tophold - men desværre kun i én halvleg

Stærkt angrebsspil mod Herning-Ikast, men forsvaret kunne ikke stå imod trykket

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

HÅNDBOLD:På forhånd var EH Aalborg ikke levnet mange chancer for point, da de onsdag aften tog imod topholdet Herning Ikast Håndbold i kvindernes HTH Liga. Det endte da også med en midtjysk sejr på 35-29 - men som cifrene antyder, var det bestemt ikke uden sværdslag.

Gæsterne bragte sig godt nok hurtigt foran 4-1 i Nørresundby Idrætscenter, men EH Aalborg fik hurtigt sat en prop i. De kom forholdsvist let til afslutninger i en første halvleg, hvor begge hold havde problemer med at få et modstandsdygtigt forsvar op at stå. Og efter otte minutters spil bragte Hanna Åhlén hjemmeholdet foran for første gang: 6-5.

Kontraspillet fungerede også for EH Aalborg, og føringen blev udbygget til 12-10 ved Cecilie Mørch Hansen midtvejs i første halvleg.

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

En udvisning kostede på måltavlen i minutterne op til pausesignalet, men Cecilie Mørch Hansen sørgede for en overraskende aalborgensisk føring på 18-17 ved pausen - via et straffekast i sidste sekund.

Selvom Mie Larsen også indledte anden halvleg med et par flotte redninger, kom resten af hjemmeholdet ikke ud med samme skarphed. Forsvaret haltede fortsat og i angrebet blev der brændt lidt for meget. Samtidig fandt Herning-Ikast et helt andet gear. Efter 10 minutters spil var gæsterne i front 24-19, og EH-bænken følte sig tvunget til at tage timeout.

Det hjalp dog ikke synderligt på kvaliteten hos aalborgenserne. Herning-Ikast øgede til 27-22 midtvejs i anden halvleg. Derfra var der ikke mere at komme efter for EH Aalborg, der dog fik sluttet hæderligt af og slap fra mødet med topholdet uden sportslige skrammer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst