EH Aalborg

EH Aalborg på ærgerlig juleferie: Havde chancen for point

Aalborgenserne var med til sidste minut af udekampen mod TTH Holstebro

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

HÅNDBOLD:EH Aalborg gik onsdag aften til julepause i kvindernes håndboldliga, HTH Ligaen, med et nederlag på 25-23 ude mod TTH Holstebro. Dermed overvintrer nyoprykkerne på en af de to nederste pladser i rækken.

Hjemmeholdet TTH Holstebro kom klart bedst ud til kampen og udnyttede en række tekniske fejl og sløje skud fra de aalborgensiske gæster til at komme foran 5-2.

Men derfra fik EH Aalborg tætnet forsvaret, og angrebsspillet blev mere tålmodigt, hvilket gav pote. Fem minutter senere var de pludselig i front med én pind på tavlen: 5-6.

Føringen holdt frem til 9-10 med syv minutter til pause. Profilen Laura Damgaard fik en pause, og de tilbageværende kræfter kunne hverken holde kadencen og koncentrationen.

Især Julie Jensen var en stor synder på kontoen med tekniske fejl, og TTH Holstebro løb en smule fra med en pauseføring på 15-12.

Karen Brødsgaard havde ikke held med sin timeout i slutningen af første halvleg. Arkivfoto: Claus Søndberg

Karen Brødsgaard havde ikke held med sin timeout i slutningen af første halvleg. Arkivfoto: Claus Søndberg

Starten på anden halvleg blev dog ikke meget bedre for aalborgenserne, der smed bold på bold væk, så kontraløbene haglede ned over dem. Bare otte minutter inde i anden halvleg havde hjemmeholdet udbygget føringen til 19-13.

Trods en timeout af EH Aalborg holdt TTH fast og førte 22-16 efter godt et kvarter. Men gæsterne nægtede at kapitulere.

Julie Aagaard plaffede to ind fra fløjen, og Julie Jensen begyndte pludselig at finde netmaskerne. Med syv minutter igen i Græskjær Arena reducerede Emma Steffin til 23-21 og skabte dermed ny spænding i kampen.

Med ét minut tilbage stod der 25-23 til TTH Holstebro, og Julie Aagaard kunne have reduceret yderligere, da hun tog chancen fra fløjen. Hjemmeholdet smed dog bolden hurtigt væk igen, og med 30 sekunder igen kom en ny chance for reducering ved Laura Damgaard.

Men EH Aalborg kunne bare ikke lukke leddet denne aften i det vestjyske.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst

Mest læste