EH Aalborg skal lirke stærk midtjysk defensiv op

Oprykkernes møde med Herning-Ikast bliver også et møde med et af ligaens stærkeste forsvarshold

Emil Halkier
Arkivfoto: Claus Søndberg
EH Aalborg 13. februar 2019 12:07 - Opdateret 13. februar 2019 12:07

HÅNDBOLD: Garnet strammer fortsat i bunden af ligatabellen for EH Aalborg, der onsdag aften får besøg af Herning-Ikast. Et hold, der er kendetegnet ved at være særligt gode i den defensive ende.

- Det er klart, at vi kommer til at møde et stærkt forsvarsspil, og der ligger en stor opgave i, hvordan vi får lirket det op, men samtidig også står imod i vores eget forsvar. De spillede en forrygende kamp mod Viborg forleden, hvor Helene Fauske, Tonje Løseht, Emma Friis og Annika Jakobsen lavede 24 af deres 34 mål. Friis og Jakobsen på fløjene lavede specielt mange qua deres gode forsvarsspil. Så vi er godt klar over, hvem der er de målsøgende, siger Brødsgaard.

- Så vi skal være gode og omstillingsparate i vores returløb, så vi er klar til at modtage både deres første- og andenfase, fortæller cheftræneren, der synes, at nordjyderne, som sæsonen er skredet frem, er blevet bedre til ikke at lade modstanderen diktere kampenes tempo.

- Vi har formået at blive bedre til at styre vores eget tempo, og så er vi blevet smartere til at bruge vores kræfter på de rigtige tidspunkter. Især i forsvaret, så vi også kan få omsat noget af det arbejde til lette scoringer den anden vej, siger EH Aalborg-træneren.

Oprykkerne fra EH Aalborg ligger næstsidst i HTH Ligaen og kan med point i opgøret mod midtjyderne for alvor sætte bundproppen fra Ringkøbing Håndbold under pres.

Aalborgenserne har fem point efter 20 runder, mens vestjyderne ligger lige under med fire point.

Der er kampstart 19.30.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...