EH Aalborg

EH Aalborg tabte stort skridt i nedrykningskampen

Nederlag til Ajax København kan blive rigtig dyrt

EH Aalborg blev klædt af efter pausen mod Ajax København. Foto: Lars Pauli

EH Aalborg blev klædt af efter pausen mod Ajax København. Foto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:Det begynder at se rigtig sort ud for EH Aalborg i bunden af kvindernes HTH-liga i håndbold, efter holdet lørdag tabte på hjemmebane til Ajax København med 24-20.

Ajax København var ellers en af de modstandere, hvor man skulle mene, at EH Aalborg havde en god chance for at få point, efter holdet tidligere på sæsonen vandt med hele 10 mål på udebane - og også efter den flotte præstation for nylig mod Viborg, hvor man kun tabte med et mål på udebane.

Men en frygtelig anden halvleg blev dyr for hjemmeholdet i Nørresundby Idrætscenter. Først efter 17 minutter scorede holdet for tredje gang efter pausen, og i mellemtiden var gæsterne altså trukket fra til en føring på fem scoringer.

I første halvleg fulgtes de to mandskaber ad. EH Aalborg fik ikke meget fra bagkæden, hvor især ligatopscorer Laura Damgaard virkede helt væk på dagen med fire tekniske fejl og brændte skud til følge i første halvleg. I stedet tyede hjemmeholdet til fløjskud og scoringer fra stregen, og det holdt mandskabet inde i kampen med stillingen 12-12 ved pausen trods problemer med at holde styr på især Cecilie Woller.

Så troede man egentlig, at EH Aalborg ville få gang i bagkæden i anden halvleg, men sådan blev det ikke - langt fra endda.

Og i stedet kunne Ajax København øge forspringet yderligere. Med ti minutter igen forsøgte EH Aalborg sig med et comeback, og med en scoring af Laura Damgaard med to og et halvt minut igen, der samtidig gav en udvisning til gæsterne, så levede håbet pludselig igen ved stillingen 20-22. Men så smed keeper Emma Friberg bolden væk i en kontrachance, og i stedet kunne gæsterne afgøre kampen med en scoring i undertal.

Med tre kampe igen i HTH-Ligaen er EH Aalborg fortsat på den sidsteplads, der giver direkte nedrykning. 5. marts er der skæbnekamp i Ringkøbing, hvor holdet møder midtjyderne, der kun er et point foran. En sejr der, så kan holdet udngå sidstepladsen, hvis Ringkøbing ikke tager point i andre kampe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.