Endnu en canadier påmønstrer piratskibet

Aalborg Pirates har forstærket offensiven med 26-årige Kelin Ainsworth fra Canada

Emil Halkier
Spillerne i Aalborg Pirates har fået en ny canadisk holdkammerat. Arkivfoto: Lars Pauli
Aalborg Pirates 4. december 2018 09:55 - Opdateret 4. december 2018 10:03

For anden gang på tre uger byder Aalborg Pirates velkommen til et nyt canadisk besætningsmedlem. Den nordjyske ishockey-klub har lavet en aftale med 26-årige Kelin Ainsworth, der løber for resten af sæsonen.

- Med afgangen af Jack Walker har vi behov for yderigere offensive kræfter til holdet. Med det tætte program i den igangværende Metalliga, samt det forstående Metal Final4, bliver der trukket stort på enkelte kæder. Vi skal og vil spille med stor bredde, og i den forbindelse finder vi det nødvendigt at forstærke truppen, fortæller Aalborg Pirates-sportschef, Ronny Larsen, i en pressemeddelelse.

Ainsworth kommer til klubben fra engelske Coventry Blaze, som huserer i den britiske EIHL-liga, men har en fortid i ungarnsk hockey, hvor han i sidste sæson blev ligatopscorer.

Cheftræner Jason Morgan beskriver sin nye offensive spiller som en forstærkning, der skal give piraterne endnu flere kort på hånden oppe foran.

– Keith Ainsworth er en spændende spiller, som spiller med stor passion. Han har lederegenskaber og vil tilføre os stor bredde i offensiven, siger Pirates-cheftræneren i pressemeddelelsen.

Canadieren kan både spille wing og center og har tidligere imponeret Morgan i den ungarnske ERSTE Liga.

– Jeg havde chancen for at træne imod ham i sidste sæson, hvor han scorede 53 point i 32 kampe samtidig med, at han var kaptajn på sit hold. Så vi er begejstrede over at føje Kelin til vores opstilling, siger Jason Morgan.

Klubben fortæller, at alt papirnusseri er på plads, og derfor er canadiske Kelin Ainsworth klar til at trække i Pirates-trøjen.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...