Enmandshær rakte ikke for EH Aalborg

Nordjyderne tabte for anden gang i træk og misser førstepladsen

Märtha Hedenquist kom på scoringstavlen en enkelt gang for et skuffende spagfærdigt Aalborg-mandskab. Arkivfoto: Bente Poder

Märtha Hedenquist kom på scoringstavlen en enkelt gang for et skuffende spagfærdigt Aalborg-mandskab. Arkivfoto: Bente Poder

BJERRINGBRO:EH Aalborgs håndboldkvinder gik torsdag aften på banen for første gang i det nye år med den gulerod, at en sejr ude over Bjerringbro i hvert fald midlertidigt ville sende nordjyderne op på førstepladsen i landets næstbedste række.

Det lykkedes ikke. I stedet tabte nordjyderne for fjerde gang i denne sæson - og for anden gang i træk - efter en skuffende svag indsats, hvor enmandshæren Emma Laursens otte scoringer ikke rakte til point. Især i 1. halvleg var hun flyvende med syv træffere på et tidspunkt, hvor opgøret stadig var helt lige.

Med sejren på 33-23 fik midtjyderne hævnet det nederlag på 32-28, de led til EH Aalborg 9. december, hvor nordjyderne brød en stime på fire Bjerringbro-sejre i træk i turneringen.

Hjemmeholdet slog det afgørende hul mod slutningen af 1. halvleg, hvor de med tre scoringer i træk på to minutter sikrede en pauseføring på tre mål, efter at EH Aalborg havde hentet en Bjerringbro-føring på 12-8 med fire mål i træk.

Efter pausen kom nordjyderne ikke tættere på end to mål ved stillingen 17-15. Derfra så hjemmeholdet sig ikke tilbage og udbyggede sejren til en sikker gevinst på 10 mål.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.